Matlab инсталация проблем

S

shameem

Guest
Здрасти,
Имам проблем при инсталацията на MATLAB 7.0.My система е с AMD XP 3000 и processor.When Пусни MATLAB, той показва началния прозорец показва "Initializing".След това се затваря MATLAB без да изтъква някаква грешка и предупреждение.
Аз не знам защо това се случва.Ако някой знае, моля да ми помогне.

Благодаря и отношение

shameem

Здравей, Били ли сте инсталирали по-нови версии на MS Java Virtual Machine?

Нормално е, когато работите в мрежова среда, вашият сървър контролира инсталацията права.Ако вашата инсталация дава probs поради тази причина, можете да влезете в използването на местни администраторски режим и след това се опитайте да инсталирате отново MATLAB.

Здрасти,
моля някой да ми каже линк за изтегляне на MS VM нужни за работата на MATLAB 7.0 !!!!!

благодарности

Здрасти,Мисля, че това работи добре ...
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Здравейте момчета,

аз имам инсталиран MS Java Virtual Machine, дори и тогава, не работи.

моля да ми помогне.

благодарности

Опитайте да инсталирате Matlab 6,5 версия и виж, че работи или дава същия проблем като с Ver 7.0.Ако работи на 6,5 Ур компютъра след увеличаване на RAM трябва да бъдат полезни в движение v7.0 на Ур система.RAM нормално, ако е нисък тогава v7.0 се около 1-2 минути да започне с 256 MB RAM и 3 GHz HT процесор

Опитайте да инсталирате по-стара версия на MATLAB първо ...... имах също е изправена пред същите проблеми

на MATLAB начална файлове могат да се повредят или U не може да има неработещ софтуер MATLAB .. опитвам закупуване на нов диск и си го инсталирате.или друга възможност е, че за съвместимост, но много рядко ..

Хммм ...

Този един макар и един нали, да се свързва с вас, момчета софтуер vondor или Mathworks (в) себе си.(на разработчик на софтуер)

U, ако се сдобият с проблема моля да ме уведомите твърде ... нещо за едно и също е даден на тона на сайта www.mathworks.com...couldn MATLAB's 'то undertstand ...Added след 40 минути:http://newsreader.mathworks.com/WebX?14 @ @. ef28925
виж .. DIS ако ф може да се сдобият с това моля те кажи ми ... прекалено ми пред същия проблем .. на MATLAB просто изключва itslef

аз съм пред същия проблем .... аз имам 512 MB RAM, AMD 64 късче 3000 компютър с XP ..... моля помощ ... трябва MATLAB 7 спешно ..... подобни проб случва Wid Одер приятели havin същото Confi .... също така 6,5 работилница глоба

Здрасти,
Не съм ли информация защо е happeninig така с нас.Опитвал съм много нещо, но все още не работи.
някой харесвам помагам.

благодарности

shameem

Опитайте се да се отърве от всички стари инсталации Matlab на компютъра си, защото понякога MATLAB се държи странно, когато имате повече от една инсталирана версия.Затова ви препоръчваме да инсталирате операционната система отново на втория дял на твърдия диск и да инсталирате MATLAB след това след това.Ако това не действа, тогава аз ще се опита да инсталирате MATLAB версия на друг хардуер.Така можете да разберете дали вашият хардуер или софтуер си е отговорен за проблема.Може би също биха се незаконно копие на Matlab и серийните е приета, но не работи правилно с вашата версия.

з п **: / / newsreader.mathworks.com / WebX? 14 @ @. ef28925

моля, вижте този преди да отговори .... аз HV опитах всички thse неща BFOR това съобщение

Здрасти,
Аз не съм в състояние да видите съобщение, защото то е отстранен от сайта.
Мога ф ми кажете какво е посланието?

благодарности

shameem

1.щракнете с десния бутон върху "My Computer" и изберете "Properties".
(Като алтернатива, отидете в контролния панел и изберете "Система".)
2.Изберете раздел "Разширени", след това кликнете на "Околна среда
Променливи "бутона в долната част.
3.В "променливи Потребител" раздел, кликнете върху "Нова" бутон, а след това
въведете "BLAS_VERSION" за име и "atlas_Athlon.dll" за стойност.
4.Хит "ОК" на няколко пъти, за да приключи.

IT WORKS !!!!!!!!!!!!!!!

Здравейте shameem
Мисля, че проблемът се дължи на друг софтуер на вашия компютър.Имате ли чисти прозорци?Може би трябва да се мият на системния регистър на Windows,
Аз се сблъскаха с проблема на миналия месец.
ми решен проблем, когато ми инсталира Windows.
моята система: (AthlonXP 2000 , 512MB RAM, ...).

"Здравей shameem
Мисля, че проблемът се дължи на друг софтуер на вашия компютър.Имате ли чисти прозорци?Може би трябва да се мият на системния регистър на Windows,
Аз се сблъскаха с проблема на миналия месец.
ми решен проблем, когато ми инсталира Windows.
моята система: (AthlonXP 2000 , 512MB RAM, ...)."
Разглеждане на проблема е само Wid Athlon 3000 и по-горе .. за soln е само по-горе Ур пост и то работилница

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back