LVS

S

srkumar81

Guest
Каква е ролята на клетъчната РОС (IO клетки) в LVS

точно това, което искаш ..IO клетки R, използвани в чип ниво ..

Здрасти,
Знам това.Ще има една клетка IO поставени в чип (РОС) клетки.Това е предвидено за целта LVS.Искам да знам какъв е проблемът ще реши да LVS чисти.

Здрасти,
Може ли някой да ми каже какво LVS е?или, какво ролята на LVS в задния поток?

LVS: Разпределение vesus схематично както го наричат.
LVS играе важна роля в задния дизайн поток.
1). След Стандарт клетка дизайн, бихме lkie да се провери дали конструкцията на stanadrd клетка е според provided.Then подправка netlist ние използваме LVS да извлечете устройства и свързване от STD клетка дизайн, форми своя netlist и да я сравни с по-ранни netlist условие, за да разберете разликата между една от netlist.A LVS мач за STD клетки показва, дизайн, проектиране е в зависимост от условие netlist подправка.
2).В случай на пълно чип дизайн, LVS cmpares Verilog netlist и Публикувай Разпределение netlist за тази цел.

Здрасти,
благодаря за отговора.Аз бях с впечатлението, че подправката netlist се генерира от gdsII файл и проверявани за връзки (т.е. шорти и отваря).Мислех, че тя е сравнена срещу gdsII само по себе си semicustom поток.или е то в сравнение в сравнение с оригиналната Verilog netlist което е взето чрез floorplanning, разположение и маршрутизация?Аз все още съм объркан.моля, наказвай ме, ако съм сгрешил.

Също така, ако има някакви уроци за LVS, моля го публикуваме.

Благодаря.

Здрасти,
LVS се направи, за да проверите окончателното ни файл GDSII държи функционално същата като на оригиналния netlist имаме след синтез.Мисля, че има повече дискусии по този въпрос.Можете да търсите за него.Added след 1 минути:Здрасти,
Никой не отговори за РОС.Надявам се, че дискусията е отклоняване.Моля, отговори на запитвания по отношение на РОС.

Как РОС помага при проверка LVS? / /

РОС какво е?

LVS е просто проверка се отваря и шорти ..N проверка на устройствата не формира на действителните устройства, след СРП
Shiv

Здрасти,

РОС е IO аз мисля клетка имеAdded след 1 минути:Здрасти,

РОС е IO аз мисля клетка име

РОС означава, Power-On-Circuitry.Това се използва, за да проверите дали IO мощност Възглавничките са електрически на първо преди ядро Power ПАБ е за да се избегне IO да бъдат плаващи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back