Logic синтез за малки RTL, правилно синтез netlist

E

engr

Guest
Здравейте всички, аз правя синтез на логика за малки RTL, съм създал на постояннотокови скриптове за него и се затича DC, видях времето, нито един от сроковете vilolated пътеки. Площ ограничения се нарушава, тъй като аз максимална площ до 0. Какви са другите неща, които трябва да погледнете, да сключи моята на синтез netlist е вярна, с изключение на времето и constains площ. аз трябва да гледам в netlist по някаква причина, за да разберете всички въпроси, в netlist

>> Какви са другите неща, които трябва да погледнете, да сключи netlist синтез ми е вярна, освен от времето и площ constains. До LEC (логическо Equivalent проверка) между и Netlist RTL, за да проверите както на netlist, са равни. Пожелания.

Hi engr След компилиране трябва да се движи и се анализират няколко команди: check_design check_timing report_constraint all_violators report_timing подлинии Това са по-важни неща, които трябва да бъдат проверени.

Аз генерираните отчети за всички по-горе каза check_design check_timing report_constraint-all_violators report_timing подлинии всичко глоба отношение на горните команди, а също така направи официално verifcation на RTL и netlist, неговото преминаване. Има ли нещо, че съм погледнете Благодаря предварително

аз съм гледам в синтеза доклади и, сключване ми синтез е corect, е това corect начин или да разгледа netlist, и да провери нещо там ръчно

Не, не трябва да проверите netlist ръчно. Единственото нещо, което можете да направите, се опитват да симулира netlist. И това е всичко. Сте готови.

опитайте се да симулира netlist? Можеш ли да опишеш, какво означава чрез симулиране netlist? Благодаря предварително

какво означава чрез симулиране netlist? [/ Цитат] Същото като симулиране RTL: D Промяна RTL от netlist, включват Libs и пуснете проверка, както сте го направили по време на RTL. Проверка на околната среда трябва да бъдат предназначени за подпомагане на симулация на времето.

Ако имате малък телескоп, можете да я изпълните, за да проверите здравината си netlist си

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back