Light детектор Suggesiton Писта?

M

mertkan65

Guest
Здравейте всички.Аз съм нов тук.Аз търсене на стари теми, но не мога да намерите някаква идея за моя проблем.

Сега, аз трябва да въведат система такава, че да усеща размер на атмосферния осветление ниво и показва, че помощта на индикатор.Искам да използвам набор от светодиоди да се посочи сумата на осветление.

Как мога да направя тази схема?Има ли книга или документи, които можете да предложите?

Благодаря за помощта ви ..

Сензор за околна светлина (ALS)

http://www.taosinc.com/

picotube написа:Сензор за околна светлина (ALS)з п **: / / www.taosinc.com/

Тенди / Radio Shack продава снимка резистори.Направете кръг мост с оп етап усилвател.Тогава ще трябва да се открият някои сравнение на различните нива на напрежение и всеки за сравнение може да управлява светодиод.

банален написа:

Тенди / Radio Shack продава снимка резистори.
Направете кръг мост с оп етап усилвател.
Тогава ще трябва да се открият някои сравнение на различните нива на напрежение и всеки за сравнение може да управлява светодиод.

mertkan65 написа:банален написа:

Тенди / Radio Shack продава снимка резистори.
Направете кръг мост с оп етап усилвател.
Тогава ще трябва да се открият някои сравнение на различните нива на напрежение и всеки за сравнение може да управлява светодиод.

Мисля, че един светодиод трябва да бъде достатъчно, за да си свършат работата чрез използване на TIA.Още повече светлина ток.Изходна по-висок потенциал.

Можете да изгради верига с оп-етап усилвател и графиката бар LED дисплей IC.Това можете да намерите в този форум или enywhere другаде в интернет ..

Благодарим ви за постове.Направих си собствен дизайн.Тук е веригата.Аз го симулира и работи правилно.Аз чакам за вашата opininons.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back