LED матрица кодекс генератор

P

pranam77

Guest
Хай Всеки един.
Само да погледнете в "ftopic105728.html".Споменатите софтуер е просто отличен с които човек може да създаде такива собствени проекти в 6х6 LED матрица, без да знаят как да се напише програма.АЗ съм гледам за подобен софтуер, които могат да пишат програми в 89C52 / 89C55 / 89S52 / 89S55.размера на матрицата трябва да бъде с различна и трябва да могат да пишат програми за минималните 3x3 до 200x200 LED's.Ефектите са на споменатите по-долу;

Завъртете по часовниковата стрелка
Завъртете обратно на часовниковата стрелка
Премести отгоре надолу
Премести отдолу нагоре
Премести ляво на дясно
Премести от дясно на ляво
Преместване от центъра за навън
Преместване от вън към центъра

Създаден проекти трябва да могат да се записват в формата на шаблони за използване в бъдеще.Отделно от по-горе команди, поръчкови входа също трябва да бъде възможно.Инструмент лента с меню може да бъде като на всяка standared софтуер.Извежда не може да бъде каскадно.Средно, ако някой се изисква 6х6, тя изисква 36 отделни игли продукция.Двама от моите идеи са приложени тук под формата на блокови диаграми.В случай на "Schem1", софтуерът изисква да даде изход за всички генерирани микроконтролери, Hex1, hex2, и така нататък.В случай на "Schem2", само един файл номер, необходими за EEPROM.Той ще бъде от голяма помощ, ако някой може да ми предложи линк или лицето, което може да направи по-горе работи за мен.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back