LDR основава светлина верига за проследяване на движещи моторно спешно

R

rihanahmed

Guest
Хей момчета
Имам нужда от помощ в този проект
трябва да построите куб кутия с форма и LDR монтирани на едната страна на лицето на куба и това ми приличат на малки кубчета телевизия и то е оборудвано за моторни и посока на часовниковата стрелка или часовник анти мъдър и момента, в който точка светлина върху това LDR монтирани аз лице искате куб да спре
смисъл той спътник лица на слънцето сега

regrds

Можете ли да ми изпратите вашия проект?

ако не е просто някакъв графики или Рисунката, която преживя визуализира си дизайн, защото не мога да си представя какво е физическата структура на вашия проект.

(ми поща на адрес: the_risk_master (на) yahoo.com)Added след 13 минути:Можете ли да ми изпратите вашия проект?

ако не е просто някакъв графики или Рисунката, която преживя визуализира си дизайн, защото не мога да си представя какво е физическата структура на вашия проект.

(ми поща на адрес: the_risk_master (на) yahoo.com)

Хей момчета аз съм поставяне на разположение, за което аз имам към дизайна на верига
и тук има някои обяснения за моята схема
любезно проверка на запор също

''''''''''''''' Верига описание''''''''''''
има кутия куб форма и от едната страна е снабден с резистор LDR светлина зависи и това куб форма кутия е монтирана на средства, показва диаграмата.
куба кутия се върти по часовниковата стрелка или срещу часовниковата стрелка търсене на светлината
момента светлината пада перпендикулярно (Искам да кажа директно върху LDR) куба Shaped Box спира.когато изключите светлината е практически факел в ръка на полето отново т.е. моторни отново се върти и againa когато избухвам светлина от фенерчето си директно на LDR страна на куба полето спре.
още едно нещо във вашия отговор любезно ме изпрати подробни оценки на резистор на транзистора и средства, аз имам 3 или 4 мотори avaialabel с мен сега

благодаря
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back