J
jutek
Guest
привет
Имам нужда от схема, която ще се въведе вътрешен нула в честотната характеристика LDO's.Аз също ще използва външен кондензатор, но биха могли да използват по-ниска ESR тогава.
Аз не съм намерил едно решение, но го прави проблеми за мен.Той е представен в
Стабилната схема честота обезщетение за LDO регулатори
Chava, CK Силва-Мартинес, J.
Analog & Mixed Signal център, Texas A & M Univ., College Station, TX, САЩ
Текущи МЗ трябва да бъде много ниска (макс. 0.5uA), за да не засегнат LDO's изходното напрежение.
Но това ciurcuit полюс, която се въвежда gm1/C1.Ниска IБ означава ниски GM1 и ниска честота полюс, така че компенсацията не работи.
Имам нужда от нещо за увеличаване на GM без да се увеличава МЗ ток.
В б) снимка автори представи решение, което трябва да помогне.
За съжаление в моя проект аз употреба ниски VDD (1.3V) и VOUT равнява на 0,8 чифт вход, така че няма да работи правилно.
Как мога да увелича GM1 transconductance и увеличаване на въвеждане's съпротива?
с уважение
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл
Имам нужда от схема, която ще се въведе вътрешен нула в честотната характеристика LDO's.Аз също ще използва външен кондензатор, но биха могли да използват по-ниска ESR тогава.
Аз не съм намерил едно решение, но го прави проблеми за мен.Той е представен в
Стабилната схема честота обезщетение за LDO регулатори
Chava, CK Силва-Мартинес, J.
Analog & Mixed Signal център, Texas A & M Univ., College Station, TX, САЩ
Текущи МЗ трябва да бъде много ниска (макс. 0.5uA), за да не засегнат LDO's изходното напрежение.
Но това ciurcuit полюс, която се въвежда gm1/C1.Ниска IБ означава ниски GM1 и ниска честота полюс, така че компенсацията не работи.
Имам нужда от нещо за увеличаване на GM без да се увеличава МЗ ток.
В б) снимка автори представи решение, което трябва да помогне.
За съжаление в моя проект аз употреба ниски VDD (1.3V) и VOUT равнява на 0,8 чифт вход, така че няма да работи правилно.
Как мога да увелича GM1 transconductance и увеличаване на въвеждане's съпротива?
с уважение
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл