LC VCO дизайн поток?

M

mitgrace

Guest
Уважаеми колеги: аз ще desgin LC VCO, имам някои въпроси. (1), искам да направя модел indcutor .. Чип индуктор или задължителни тел, Как да го направи? (2), ако използвам индуктор модел на fondary След като приключите dsign Какво е най-добре след SIM поток? Calibre или уверя? (3) Как се марж на честотата, офсет, че аз трябва да се грижим? Благодаря

Надявам се отговорът по-долу може да изпълни твоята нужда: 1) За чип индуктор, има много инструменти, които могат да си свършат работата, като Лоренц, спирала, hfss (трябва да напишете скрипт), VPCD от каданс. За bondwire, най-добре е да отидете за Full 3D симулатор като сонет, hfss или ie3d за точност 2) Аз се опитах и двете. Двете показва добър резултат. Въпреки това, аз все още предпочитат assura поток 3) В зависимост от вашата кандидатура

Deaar milkdragon: Да ф някога чип индуктор модел? Ако го направя, какви инструменти да го направя? DO U имате някакви пример за инерция чип индуктор? Благодаря

Аз направих някои (не експерт все пак). Лоренц е инструмент, който може да се интегрира в каданс. Потребителски интерфейс е добро и симулация е бързо (това не е евтин), обаче, бих препоръчал VPCD, тъй като е от каданс, той взема вашата технология файл директно, че използвате в каданс. Това би до първа степен, да елиминира някои от потенциалния грешка, че може да направи, когато пишете на технология файл в Лоренц. VPCD също осигурява пълна 3D функционалност (Никога не съм го пробвам) с 2.5D симулация, аз обикновено използват Пълна 3D симулатор за проверка на индуктор. Аз нямам инерция например, както е било преди много време, съжалявам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back