Layer купища

Q

qasmi

Guest
Здравейте всички,

Може ли някой да ми разкаже за слой комин.за 12 слой борда, което е най-добрият слой комин.

Каква трябва да бъде дебелината на слоя.колко самолети са препоръчани и в какъв ред?и други препоръки и насоки ...благодаря

с уважение

Здрасти,

Няма такова нещо като "най-добрият слой стек".всичко зависи от вашите изисквания и дизайн си платки fabricators материал.

Един от основните нещо да направите, е да се увери, че stackup е симетрично от средата на дъската.Това ще намали лък и обрат.

Ако е възможно постави земята и равнина власт заедно.По този начин те ще формират един кондензатор.

Най-лесният начин да започнете е да помолите за stackup в you'r платки fabricator.Те знаят кои материали са на склад.
С този stackup подразбиране можете да направите, you'r изчисления съпротивление.Ако не можете да създадете импеданси се нуждаете, свържете се с печатни платки fabricator за други prepeg и дебелината на ядрото е възможно.

Когато you'r stackup е завършен контакт fabricator you'r платки отново, за да ги прегледа you'r stackup.

Успех

Ур при решаване на stackup, първо да анализират изисквания за дизайн.Както stackup слой може да бъде построена с различни комбинации.Но тъй като приятелят ми каза, че трябва да бъдат симетрични.Когато си на висока проектна скорост и съпротивление контролирани дизайн се уверете, че ф еталонната равнина са за всеки и всеки siganl слоеве.

Здрасти,

Моля консултирайте се на сайта

http://www.hottconsultants.com/techtips/pcb-stack-up-5.html

С уважение,

N. Muralidhara

Здравейте quasmi,

Преди да се идентифицират ограниченията на борда си.

т.е.,
Какви са импеданс съвпадение изисквания
Какви са ограничение интерфейсите, използвани в борда си

& Изчисляване на слой с дебелина използвате някой от наличните стека до калкулатори. (Има много безплатни calculaotrs на интернет).

Сега се създаде общ стека и се консултира с производителя на тези изисквания.
Те ще предложи добра стека до според техните стандарти.

Аз съм като прилага стандарт стека за 12-слой борда.
Проверете за приспособления за общо Осъзнаване на слоя стека нагоре.

С уважение,
sandhya
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back