L293 сравнение до горната граница на нормата ...

A

adi_rage

Guest
, когато бях проектиране на нормални основни роботи Досега съм l293 моторни водачите, но наскоро се натъкнах на един мини проект, където стъпков мотор е drived от водача ULN ... сега ми съмнение е, какво е всъщност това ULN водача N каква е основната Разликата betwween l293 водача на моторни N ULN шофьор ... Plz даде отговор веднага щом е възможно
[COLOR = "# FF0000"] Използвайте смислени заглавия или следващия път ви длъжност ще бъде изтрита [alexan_e] [/COLOR] [/ QUOTE ]

Дайте ни пълни номера на част и за двата чипа, или още по-добре да ни дават линкове към своите информационни листове. Също така се използва смислено заглавие за вас мнения.

L293 е четири лицеви издърпайте изход, така че да потъне (предоставят GND) или източник на ток (положителен доставка), така че може да се използва за еднополюсен или биполярно двигатели ULN2003 (ако това е това, което имате предвид), може само да потъне ток ( предоставят GND), защото на изхода отворен колектор, то може само да карам еднополюсен мотори. Алекс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back