JDM програматор проблем?

I

IDK

Guest
Здрасти.Не мога да програма снимка 16F84A с JDM програматор Win98SE на персонален компютър с операционна система, PIII 450MHz и ASUS MoBo настройка?и аз дори не могат да изтриват един програмира PIC 16F84A с тази настройка на компютъра?но не мога да пиша и изтриват снимка 16F84A на персонален компютър с WinME OS & AMD K6-2 300MHz Setup (съжалявам, че не знаете MoBo)?Аз съм с IC-Prog 1.05C и всички IC-PROG настройка на всички бяха на едно и също на двете персонални компютри.BTW, грешката на настройка на Win98SE е "Уверете се, не е на адрес 0000h !"....някаква идея къде трябва да е проблема?

благодарности

ICprog 1.05c dosnt работи правилно с 16F84A
Опитайте 1,05 V, все още на разположение на www.ic-prog.com

здрасти

Забелязал съм, че новата версия 1.05c има проблем и са serieus
бъг с нея е не е програма много снимка, вместо 1.05A не са грешки и работи добре, така казвам на всяко решение, излезе ви ще се използват 1.05A

опитвали вече версия v1.05 и v1.05A, но все пак едни и същи и BTW аз вече опитах на WinXP Pro, но аз мога само един програмиран PIC16F84A изтрити.когато става дума за писане / програмиране аз винаги имам същата грешка.е това вече е проблем с моя компютър?Има ли някаква настройка или настройка, че аз трябва да сменям на моя COM Port?

На първо място, е ф проверите хардуер (определяне на менюто)?
Vpp # 13V?
Обърнат сигнал?
Ехо данни, посочени => по?

Обърнете внимание тук:

http://www.elektroda.pl/eboard/searchtopic31610-.html

Вероятно ви държа е само доставяне / - 5V, и не достатъчно, за да го получите в режим на програмиране.Наздравици
SDA

@ tgq:

как да го направя?и също няма проблем при изготвянето на програми на други компютри (AMD K6-300MHz).

има хубав основава jdm програмист, който бе публикуван от френското списание
Имам го у дома си, това е много хубаво, защото я използва буфери, и външни Осветителни тела
то само трябва да работят добре 5V (реализациите в сила от 5 до 13,5 V)
така че ако имате нужда да ми поиска по aron_team (на) hotmail.com

Когато аз построих мина съм имал проблеми с intermitent операция.

В 13volts програмиране напрежение трябва да бъде високо напрежение мина само достига около 7 волта.Взех всички товар на разстояние от (LED индикатор) и отгледани на стойността на таксата, кондензатори и ли напрежението до 11,6 волта.Сега работи ОК

Barrybear

Аз мисля за jdm програмист
и това е много проста и програмист
но има aproblem (аз мисля)
то не може да работи само с един Дзифт soquet с 40 изводен
за програмиране на всички устройства
има една опция (сложи снимка да я контролират)
но контролът ще бъдат външни (от хардуер, преминаване или нещо подобно)
Може би можем да го направим
или може би можем да направим като програмист YAPP
ако някой може да напишете мека за контрол на програмист искам помощ
Мога да направя на хардуера

мисля за това

IDK написа:

@ tgq:как да го направя?
и също няма проблем при изготвянето на програми на други компютри (AMD K6-300MHz).

Промени JDM да http://www.qsl.net/dl4yhf/winpic/index.htm # eprom_prog,like adapter with two

Програмист за флаш-и EPROM-базирани снимки,
като адаптер с два
9V батерия.

Имам програмист JDM и периодично операция, въпреки че за една странна причина понякога работи и с някои PiCs от други (всички PIC16F84).Опитах 1.04 до 1.05 Cversion на IC-PROG, едни и същи.

Има някой разбра какво е истинската причина за това, че е кондензатор на стойност, както каза по-горе?

благодарности

опитвам промяна в Хардуер Настройки "Аз Директен / О" за "Windiws API"

Не съм имал особен успех с Windows API режим или иначе, мисля, че това е нещо, в JDM ТВ

Опитайте се търси в напрежение вашето ниво на ПИН Vpp

Аз бях със същия проблем на компютъра ми prtoable, и е Vpp проблем, просто 10V в моя случай.На часа PC I намерени 13,2 V.
sudni

Някои компютър не може да даде необходимото напрежение и ток за програмиране.

Имам хардуер единица с борда, 12C508, така че се използва гнездо за 40 пина ZIF ПРОГРАМА всички снимка шофьор micros.The е IC-PROG.I съм се използва един now.But I Dont са, че софтуерът на борда да се дублират, че piece.The чип е защитен код.Може ли някой да ми помогне или да копира този или намерете софтуерен similer?

Здравейте, аз съм с similer problem.I са програмист, който има на борда 12C508 controller.I т е в състояние на програмирането почти всички снимки.Искам да направя един програмист similer с фърмуер на борда, така че почти всички снимки могат да бъдат програмирани чрез едно 40 пина ZIF. Може ли всеки да предлага такъв фърмуер за програмист JDM или някакъв начин да ми чете код 12C508 защитени, така че мога да дублира програмист

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back