IUS 5.6 Инсталация Проблем

A

anassar

Guest
Докато бях инсталиране на Cadence проницателен Unified Simulator (IUS) 5.6, имам следното съобщение: "Проверка на файлове с данни ... Изпълнение на програмите за контрол (предварително натоварване) ... сортиране: отворен не успя: +3: Няма такъв файл или директория израз : синтаксис грешка ", е инсталирането на Linux CentOS 5.3. Мисля, че това произтича от следния ред load_pkgs в черупката скрипт, наречен от SETUP.SH: "род-N +3 +4> $ TMP / pkginfo.ld $ $" ли някой това преди? Всяко предложение? Благодаря

Linux veriosn е твърде нов, може да се предположи, CentOS 3 или 4, дали U може да се инсталира без проблем, обаче, U може да получите ниска инструмент версия: сортиране на катран (от coreutils * обороти от Redhat 9.0) заменят тези по / бин, какво повече, трябва да промените файла io_fltr.c process_file.c vld да се поберат вашата система, като следват връзка:

В действителност, един мой приятел IUS5.6 инсталирани на Centos4. Но аз трябва да го инсталирате на> Centos5 да го свърже с IC5141 (за Verilog-AMS симулации). Много благодаря за посочване на дадена тема. Аз ще се опитам предложеното решение.

Открих soution. Трябва да въведете тази команда черупки, преди започване на SETUP.SH сценария на всяка Cadence софтуер; износ _POSIX2_VERSION = '199209 'Изглежда, че това определя спазването на черупка с по-старата версия на спецификацията на POSIX, така че не се нуждаят от по-стара CentOS. Благодаря

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back