ISE / EDK 6,3 срещу 7,1 ...

B

Big Boy

Guest
Опитах двете ISE / EDK 7.1 и 6.3 (всички с най-новия сервизен пакет, но изпитва много quicly), и аз съм като някои проблеми с 7.1.Например, един дизайн Microblaze които се вписват в 6.3 не е подходящ като здраво в 7.1.Освен това, Аз съм с "Спартан-3 (FG456, скорост: -4) с 66.6MHz часовник, и не мога да отговарят на изискването времето в 7.1, а 6.3 се срещне с нея.Освен това, за един и същ дизайн, 6.3 даде 6 ниво на логика в критичния път, а 7,1 дава 9 нива.

Също така, с 7.1, когато се прави синтез, получавам много предупреждения, като "Опаковчик: ...не може да бъде оборудван с извършват поради конфликт ...'.Някои други предупреждения за прекалено.С 6.3, не такива предупреждения.

Аз съм в момента тестване на работно място с 6.3, и аз ще провери дали някои от другите въпроси, бях като са там или не.

Всеки, който като лош опит с 7,1?

Да.Аз не мога да си спомня exactely какво се е случило, но изведнъж много грешки се появи с дизайн, който е добре в 6.2, повечето от тях най-синтез.Аз бързо спомни да не се опитват да определят somthing wihich работи добре, и тъй като не бях ehough време, за да мине през това, аз го намаляват.

/ pisoiu

Аз също изправени пред подобни проблеми с ISE 7,1
Един от моите проекти могат да бъдат синтезирани от 6,3 успешно, но ми блокира компютъра, когато се опитвам да syntesize с 7,1

Мисля, че 7.1 е много нестабилна.В моя проект тя автоматично instantiates допълнително DCM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back