ISE срещу Qu (до) rtus

M

mharries

Guest
Аз съм Qu (до) rtus потребител.Напоследък, аз трябва да използвате Xilinx инструмент, за да синтезира и симулира., но аз съм много объркана, защото има много нещо аз не знам за Xilinx инструменти.

Привет,

като цяло разликата, Xlilinx ISE е сглобена от множество инструменти, OEM, същото например с решетка.Така работа не е толкова covenient както сте вероятно да се използва с номинация (до) rtus.Но не се паникьосвайте!Това е основно разбираемо, те са помощни файлове, примери, уроци и такива.Що се отнася до не специално устройство ресурси са въвлечени, можете също да изпълнява HDL синтаксис проверите и функционална симулация в Qu (до) rtus.

С уважение,
Франк

Xilinx е мощен инструмент, FPGA дизайн, ако се сравни с ALTERA.Ако сте експерт / Advanced FPGA дизайнер, най-вероятно сте Wil мисля Xilinx no.1 се сравни с ALTERA, защото имате по-голям контрол върху вашия проект и PlanAhead всъщност е добро място & Път инструмент, когато го предоставя на най-добрия маршрут за вас, ако го капитанът ...Аз гласувам Xilinx FPGA № 1 в проектирането на пазара ...

Аз съм съгласен с теб cj007 и технически, аз не съм експерт потребител.Току-що запознат с номинация (до) rtus ..Имате ли запознат с Xilinx инструменти?може ли да ми помогнете?

Чу (до) rtus syntheize инструмент дава много близки резултати, тъй като Synplicity

Алтера дизайн ограничи използването *. ШАРС формат (което е де-факто стандарт в индустрията ASIC), което означава, че когато ти си FPGA, ограничаващи ви вземат следа закъснения на ПХБ в предвид, не като Xilinx, когато сте се доклад, включени в графика и печатни платки

код от промени в FPGA само две кликвания на мишката в "Алтера", Xilinx начин повече

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back