N
nikhilele
Guest
Аз съм desgning IR сензор за близост за автоматично осветление, аз използвам TSOP1738 като IR сензор, която е под формат на данните [код] За отличителен знак на данни между сигнал и смущения на сигнала са превозвач честота, дължина на взрив и работен цикъл. Данните сигнал трябва да отговаря на следните условия: • носеща честота трябва да бъде в близост до централната честота на лентовия (напр. 38 KHz). • дължина на разрушаване трябва да бъде 10 цикъла / спукване или по-дълъг. • След всеки взрив, която е между 10 цикъла и 70 цикъла празнина време на най-малко 14 цикъла е необходимо. • За всеки взрив, който е по-дълъг от 1,8 мс съответно разликата от време е необходимо известно време в потока от данни. Тази разлика във времето трябва да имат поне samelength като пръсване. [/ Код], ако ние donot следват това получават много по-малък обхват, ако откриване Сега съм в състояние да transmitt подобен формат се използва контролер за откриване на близост, аз имам едновременно откриване същия модел, които се предават т.е. имам нужда от тежки многозадачност. Искам да използвам един и същ контролер за изпращане и получаване, така че колко е възможно това, и са придобили успех, но не е безупречен. I-малка скорост и не са имунизирани срещу други IR източници, като дистанционното за телевизора