IP над DVB?

K

kormesii

Guest
Здравейте всички,

Имам Dektec ДТА-107 (http://www.dektec.com/Products/DTA-107/index.asp) Аз написах на борда на водача и виждам прием RSSI съдържание показател е над 90% (използвам skystar2 приемник ).Искам да прехвърли пакет Интернет през DBV.Аз написах специално обучени Ethernet LAN, които улавят всички пакети и да ги прехвърляте през DVB но няма приемник тон приема пакети.Тогава видях, че има специална ПР предавателния протокол DVB.Моят въпрос е вещица част от стандарта DVB е за трансфер ПР?Има ли някакви източници за т.нар MPE многопротоколен капсуловани или мостра DVB-IP пакети данни?Къде да намерим повече информация?
Tnx.

DVB-H за ръчни инструменти, са част за ПР над DVB, на ETSI показва ясно MPE и дори MPEFEC.
моля консултирайте се с www.etsi.org
godd късмет

Нека ти обясня как просто ПР е капсулиран в DVB-H поток.

DVB-H принадлежи към famly от стандарти DVB, които си супер набор от DVB-T, Основно данни се извършва в пакети на TS MPEG, Сол TS пакети носи или MPE sectoin или FEC раздел, раздел MPE е заглавието и КРС, си плати натоварване всъщност е IP Packet, пакетът ПР в повечето случаи носи UDP пакет, който носи или RTP RTCP пакет или пакети, thos RTP пакети носи NAL uinits на H264 аудио и видео данни, потребителят може просто да получите IP пакети и ги изпраща до VLC като мрежа поток и той може да види видео се играе, аз имам лично го опитах.

не се колебайте да ме питаш нещо, искате.

Басем

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back