inveter DC / AC

G

Guest

Guest
първо, благодаря за четене на моя пост ...Аз съм начинаещ в управление на мощността и аз имам много проблеми в ав ...Надявам се, че ви безпокояприятелите ми направи вятърни турбини за производство на електричество, те най-накрая пристигна до 2 проводника всяка от тях е 12V dc/40A ....те искат да го прехвърля на 220V AC и над властта, искат да го запишете в батерия 12V/40A също ...и аз трябва да се направи контрол ...моите въпроси:1), тъй като идеята на инвертора се основава на часовник източник, защо да предпочитат (например) IC 555 или 4047, и ако аз трябва да избера верига от приложените схеми; моя избор трябва да бъде въз основа на какво?!2) Как мога да разбера дали продукцията на сигнал на приложените схеми е квадратна вълна или задължително вълна; (ако това е случай на квадратен вълна, че се прави щети за индуктивен верига, захранвана от този площад вълна?!)3), която е по-добър дизайн, едната е на базата на микроконтролери, или само един часовник източник?!4) на мощност е 480 вата, както можете да видите, и на мрежата няма да довърши всички тази власт ...Как мога да се начисляват батерията от излишък на енергия за периода, когато няма достатъчно вятър (и как мога да защити надценката)5) как може да защити от претоварване инвертор ...Мога ли да приложи превключвате между прекъсвача на входа (на тел 12V) и инвертор или има по-добра идеянай-накрая, благодаря за вашата доброта да прочетете всичко това съобщение ...Аз ще бъда много thankfull ако ми помогна.

Като първа коментар, нито едно от показаната схема ще бъде в състояние да код 400 W. Първата от тях, може да бъде 200, а вторият няколко десет, в най-добрия.Двата града имат също така сериозни пропуски, които най-вероятно пречи надеждна работа.

Вторият коментар, това е невъзможно да се работи този прост тип инвертор мрежа е свързан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back