Intergrate С функцията код събрание!

A

ahuy82

Guest
Здравейте всички,
Аз съм с Кайл Състав.Искам да intergrate С някои функции в моя стар код събрание.Знам, че параметрите се предават чрез К0-R7 регистър.Проблемът е, че ако тази функция С призовава С друга функция!Така че параметрите, които използват регистри?Как мога да intergrate тези функции в моя код събрание?
Благодаря на всички за помощта.
P / S: съжалявам за лошия ми английски.Опитвал съм най-добрият ми: D

Prawie 2000 zgłoszeń dotyczących zamieszczania i rozpowszechniania nielegalnych treści w Internecie trafiło w I kwartale 2014 r. do zespołu Dyżurnet.pl, który jest jedynym w Polsce punktem kontaktowym przyjmującym zgłoszenia o nadużyciach w sieci.

Read more...

Здравейте Ahuy,
Без значение колко функции са налични в кода и без значение от броя на време, че те се наричат съставител трансфери на параметрите, че регистрите [К0-R7].Сега, когато там е призив към някои функция в рамките на функция компилатор използва стек да прокара параметрите на STACKand след това заредете регистрите с настоящите стойности и след това на УОЗ paramaters от комина след покана се връща.По този начин пускането на resrtriction на броя на обажданията в рамките на функция на базата на размера на стека.Въпреки това можете да увеличите броя на повикване дълбочина от програмирането на регистъра изберете полето и increse на дълбочина от 4 пъти.Ами аз мисля, че някой програма на resonably справедлив сложност може да се управлява от този механизъм, без загуба в модулност на кода.Надявам се, че сме отговорили на вашия въпрос

~ Kalyan.

Благодаря много, Kalyan!Вашият отговор прави всичко ясно за мен.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back