InfraRed С PC интерфейс

M

mdaslam2006

Guest
Здравейте на всички

АЗ съм гледам за инфрачервено устройство за сигурност

като виждаме система за отчитане и на вратите автоматично ще се отваря, когато лице, което влиза, така че мога да инсталира системата, ако той Int anyperson идва Infront на системата, така че мога да пиша на програмата за изпълнение на друго приложение
или да даде на messgae да се движат Infront на системата

инфрачервена е инсталиран в павилион., когато някой е Infront на инфрачервена светлина на софтуер трябва да открие прекъсване светлина, трябва да открие, че някой е Infront на павилион и за повишаване на събитието ...
, така че да могат да се справят от компютъра и може да изпълнява по подходящ софтуер

с нетърпение чакам за replyies

Благодаря U

Не мислите ли, в използване на микроконтролер да го направя?или наистина означава да се намесвам с компютъра?

Ако искате да използвате интерфейса компютър, там сте много IR Rx вериги да се намесвам без компютър посредством интерфейс UART,

Ето една: http://lnx.manoweb.com/lirc/

За софтуера, вие ще намерите в линка по-горе връзки към много други софтуери, които можете лесно да използвате ....

Надявам се, че помага,
Ахмад

Здравейте Ахмад

благодаря за отговора, че връзката е много полезно

Имам нужда от инфрачервено устройство разпознава движение на човешката личност, ако всяко лице, блокирането на данните, че мога да се справя със софтуер, за да изпълнява други и прилагане не съм търсят данни tramsmit си като устройство за сигурност, където има много устройства за сигурност, като те нарушители употреба в дома applicances просто искам да се намесвам, че с компютъра, като използвате н COM порта, така че ако всяко лице, което преминава в предната част на монитора и може да разчита на система или ако всяко лице, което идва и да бъдат избирани Infront на системата, така че може да изпълни специален софтуер за пускане на пазара

като този excatly, но това не можем да намесвам този С PC

http://www.security.honeywell.com/hsce/products/sensor/mo/co/18942.html
Това ще открие на движенията на човека и повишаване на звука excatly Нуждая се от това с помощта I COM порт canf активирате всеки софтуер

Имам нужда от помощ отчаяно

очакване на отговор

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back