IEEE 802.11a

H

hrkhari

Guest
Хай Момчета:

Бих се радвал, ако някой от вас биха могли да обяснят модулация OFDM режим в орехова черупка.По-долу са някои от въпросите, успоредно с това запитване:

1.Какъв вид сигнал на превозвача, използвани в настоящата схема за модулация?.
2.Какво е еквивалентен срок домейн сигнал се използва като бейсбенд сигнал?.
3.Какъв тип предавател предпочитани в съответствие с този IEEE 802.11a стандарти (пряко преобразуване или ниски, ако или други)?
4.Какво е класа на усилвател на мощност предпочитани в тази схема за модулация и защо?.

Бих искал също благодарен, ако можете да ми предоставят ценни връзки насочват към просто обяснение на тази схема за модулация и как тя се използва за изграждане на IEEE 802.11a предавател система в проектирането RFIC.Благодаря предварително

Имате ли IEEE 802.11a себе си стандарт?

Марти

Имам стандартни и съм работил в изработи SoC за този стандарт и някои близки стандарти като IEEE 802.11b ..
моля кажи ми, ако няма никой преди сте качили на фиксирани, така че аз мога да го качите на ф ..

Аз също предполагат U hrkhari да прочетете стандарт първо, преди U питам тези технически въпроси ..може би U намерите отговори на всички тези въпроси ..

Мили момчета:

Оценявам, ако сте били така любезен да публикувате IEEE 802.11a стандарт, както е посочено, тъй като аз не притежават някой от този документ в момента.Имах опитал търсене на този стандарт, но не може да намери във всяко публикуване на списъци.Благодаря предварително

802.11a, ако може да ми каже подробно описание на OFDM?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back