IE3D - съвпадение на съпротивление?

S

sumit007

Guest
Здравей ..

Аз симулирани антена структура използва IE3D.
Но след това ..Промених диелектрична константа без да се променя всяка друга входни параметри или дължината на ширината на пътя или feedline.
Така че аз мисля ..съпротивлението съвпадение ще се промени?

Как да съм сигурен, че след смяна на диелектрична константа стойност до друга стойност ..съпротивлението съвпадение остава същото ..т.е. shud все още мачове до 50 ома.

възможно ли е да се намери колко е налице разминаване ie3d използвате?
също така, как да поправя това разминаване?

благодарности

Здравейте, Sumit007:

Аз се опитах да публикувате съобщение twices и те не преминеш.Това е 3-то време.

Основно, S11 или загуба на връщане ще се променят, ако промените диелектрична константа.Просто отново се симулира структура с нови параметри и ще знаете как промените връщане загуба с диелектрична константа.

С най-добри пожелания,

Благодаря Джиан.
Да ..Аз отново симулиране на структурата отново.

Но някой каза, че съпротивлението съвпадение на верига също трябва да се промени сега, защото са се променили на диелектрична константа за правилното съвпадение.Така че аз не съм сигурен, че е налице един инструмент в IE3D което ще ми позволи да се преизчисли всички стойности отново за правилното съвпадение.

Здравейте, Sumit007:

Ако промяната в S11, причинени от промяната в диелектрична константа е значителен, вие със сигурност трябва отново да коригира или ре-дизайн съвпадение си мрежа.Можете да използвате оптимизиране на IE3D отново да го оптимизирате.

С най-добри пожелания,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back