IE3D въпрос - модел на DRA под ie3d симулация

A

abdoeng

Guest
хай ще, аз питам, ако някой може да ми изпратите на всеки модел на DRA по ie3d симулация, че се опитвам да използват метод за употреба на вълна, за да получите амплитуда и фаза на отразена вълна. Как мога определя блок от DRA althougth има само определяне на ограничен субстрат и земята? отида гайка благодарение

[Цитат = abdoeng] Hi ще, аз питам, ако някой може да ми изпратите на всеки модел на DRA по ie3d симулация, че се опитвам да използват метод за употреба на вълна, за да получите амплитуда и фаза на отразена вълна. Как мога определя блок от DRA althougth има само определяне на ограничен субстрат и земята? отида гайка благодарение [/ цитат] Мисля, че не е възможно да се симулира Диелектрични резонатор антена в IE3D, но тя може да бъде направено в Fidelity. IE3D и Fidelity са от Зеландия Inc. DRA пример е даден в Fidelity Manual. отношение, balaguru.

Зеландия благодарение аз правя толкова лесно с помощта на любимите ми пакет CST дават същите резултати като диполи метод, който аз използвам floquet режим и периодично стени също и да получите резултати на променлива наклонен ъгъл, благодарение CST

[Цитат = balaguru thavamani] [= abdoeng] Hi ще цитирам, аз питам, ако някой може да ми изпратите на всеки модел на DRA по ie3d симулация, че се опитвам да използват метод за употреба на вълна, за да получите амплитуда и фаза на отразена вълна. Как мога определя блок от DRA althougth има само определяне на ограничен субстрат и земята? отида гайка благодарение [/ цитат] Мисля, че не е възможно да се симулира Диелектрични резонатор антена в IE3D, но тя може да бъде направено в Fidelity. IE3D и Fidelity са от Зеландия Inc. DRA пример е даден в Fidelity Manual. пожелания, balaguru [/ цитат] за дизайн DRA може да използвате IE3D също -------------- в вярност може да се направи структура директно ------ но в случай на IE3D U HAV да използвате много strcture слой за DRA да получите резултати ---- първо проверява ------ ден отиде за други

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back