IE3D въпрос за смяна на формите

S

sensen9966

Guest
Как мога да контролирам и промяна на позицията на всяка от формата в IE3D?

Има ли някои привеждане функция в IE3D?точно като за привеждане в съответствие, че функцията за контрол на формите на структурата в ansoft дизайнер или AWR.

аз имам една форма в много малки равнина, и DGS в наземното равнина.

in IE3D, but that ask me for the value of X/Y/Z-scale Center, if i leave the value of default 0.

аз опитвам реклама редактиране / промяна измерение везни
в IE3D, но това ме питат за стойността на X / Y / Z-скалата център, ако оставите стойността по подразбиране 0.в резултат на смяна не форма в центъра позиция, преди да е най.

някой може да реши проблема или не от някаква помощ?Благодаря предварително.

Здравейте, sensen9966:

Има много начини за контрол на формата и разположението на структурите в IE3D.

1.MGRID:

MGRID е полигон въз основа редактор.Можете да изгради структура като набор от полигони.Можете да изберете някои върхове или някои полигони и използвайте Edit-> Премести команда за преместване на предмети или промяна на формите.

Можете също така да определи на избраните върхове или полигони, като оптимизация променливи (OPTIM-> Променлива за избрания обект) да определи местоположението на върха, като оптимизация променлива.След това, можете да използвате за оптимизация променливи, които да контролират форма за настройка и оптимизация.

2.IE3DLIBRARY:

IE3DLIBRARY е редактор на високо ниво оформление с параметризуеми обекти.Можете да parameterize структура като набор от предмети.Чрез промяна на настройка Променливите, използвани за parameterize си обекти, вие сте в състояние да променят формите и местоположението на обектите, включително и полигони и върховете.Моля, проверете на файлове в C: \ Program Files \ Zéland \ ie3d \ ie3dlibrary_examples \ *. IE3 използване IE3DLIBRARY.Вие ще видите как тя работи.Налице е IE3DLIBRARY User's Manual Zéland в папката \ Documents.

С уважение,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back