IE3D Чертеж концепция

G

GoaGosha

Guest
Здравейте Хора,

След като
сте започнали отново използвайки IE3D съм изправен отново
с много твърд и не интуитивен (поне за мен) GUI.

Има ли някой тук в този форум чувства същото?
Мислите ли, че тази концепция е изготвянето повече предимства, отколкото на другите инструменти имате?

Аз предполагам, разбира се, че накрая ще свикнеш с това, но проблемът
е, че веднъж (1 година рано) да е по-добре проблемите IE3D
но сега, след известно време
съм искал Newbie чувство, вероятно защото е по-лесно да се
забравяме понятия, които не са интуитивно.

Аз
съм също и работа с инерция, сонет & HFSS и понякога
спрете да използвате тях за известно време, но аз винаги се връщам на чертежа
умения много бързо.

Джиан, може ли да обясни каква е, че зад понятието
на IE3D, защо ли, че тази концепция е добър за установяване на проблеми?

Благодаря.

Здравей, GoaGosha: Благодаря Ви за въпроса.IE3D
на GUI първоначално е бил построен за неговата сила и гъвкавост при моделиране сложни структури.Голяма част от тях не е била еволюира през година.Разбирам някои потребители харесва много, а някои потребители да не я харесват.За тези потребители, които се използват за това, те могат да направят много.Някои симулатори са много по-прости.То може да бъде по-лесно за използване.Въпреки това, те не са на власт и те не могат да решават много проблеми.

Като имам изтъкна преди, IE3D
на оформлението редактор (MGRID) се занимават с върха и полигони.Можете да имате много добър контрол върху ниското ниво на геометрични характеристики и не изискват много команди за него.Въпреки това, за някои обекти, високо ниво, той може да бъде проточен да промените някои глобални геометрия функция.Поради тази причина, ние имаме изпълнила IE3DLibrary за parameterized геометрия влизане.Parameterized геометрия на влизане може да направи промяна на глобалните параметри, много по-прости.Въпреки това, той ще бъде трудно да се променят малките детайли.Както и двата начина са полезни и никой от тях не може да замести друг напълно.Ние работим за обединяване на двата начина.Ние също се отбелязва напредък за потребителите, да създаде структура от други инструменти.Тази година имаме пуснати на EM Socket MWO между 2004
г. и IE3D.Потребителят може да използва както IE3D ако потребителят използва MWO 2004.Ние също така освобождава автоматично GDSII да IE3D поток (AGIF).AGIF позволява на потребителите да създават много сложна геометрия лесно.В нашия пример, ще демонстрират как можем изгради bga структура с vias, solderballs, телени облигации, дупки и дебели следи и земята в един изстрел.Тези featuers направи геометрия влизането много опростена.Ние трябва да бъде в състояние да освободи някои връзки към Кейдънс много скоро.Всички тези усилия са да правят IE3D лесно за различни видове потребители.

На IE3D, ние за прилагане на нови функции в нея и тя може да промени много в една година.Мисля, че сме една от най-активните търговци в подобряване на продуктите.Мисля, че трябва да се опитате да го използвате по-често.EM симулатори се занимават с геометрията.Те са много сложни.Когато не я използвате за дълго време, може да се забрави нещо.Разбира се, ние приветстваме потребителите за предоставяне на обратна връзка, така че да можем да подобрим още.Можете да изпращате предложения за подкрепа (AT) zeland.com.Много благодаря!

Предлагам ти чете книги за Електромагнитна
и да имат някои основни понятия, които ще се възползват ли
много и по-добро разбиране на ie3d
на мисълта.
Надявам се да помогне.

O ---..на GUI е ужасно ..дори простите функции като snapping към най-близкия връх не може да бъде направено без да се разочарован ...
Използвах го за модифициране ми дизайн с всяко повторение, докато не получите оптимален отговор ..Отне ми цял ден в продължение на 10 повторения ..
на GUI е много болезнено да използва ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back