IE3D: Архимедово спирала пристанище определение на проблема!

A

abhi_kolkata

Guest
Здрасти,

Искам да симулира една неархимедова геометрия спирала антена IE3D, спиралата е на Архимедово спирала тип и се подава в центъра, но аз не знам как да се даде храна (пристанище - възбуждане) за тази спирала антена IE3D - кой порт трябва аз употреба за добри практически точност?

ако някой има някаква идея, или например, любезно акция.

по отношение

Abhi

Здравейте, adhi:

Най-добрият тип пристанище трябва да бъде хоризонтална локализиран пристанище.Имаш 2 оръжие за 2 спирали.Можете да опитате да използвате полигон да ги свърже заедно.Трябва да се уверете, че има един правоъгълник, в центъра на двете страни, свързани с 2 ръце.След това, можете да определите з-локализиран порт на него.

По-късно IE3D/MGRID, можете просто да въведете 2 точки (по един във всеки връх на спиралата).След това можете да изберете Порт-> определя ХОРИЗОНТАЛНА локализирани PORT между точките.Промяна на параметри по подразбиране на съответните стойности, и изберете ОК.MGRID ще изгражда пристанище за вас.

В случай, че използвате по-старата версия, няма да имате тази команда.Можете да въведете 2 точки и да се създаде път (АДВ Edit-> БИЛД Path) с подходяща големина.Това е basicalll правоъгълник.Можете да направите АДВ Edit-> Cut припокриват полигони за да се уверите, че влезе полигон е свързан с 2 ръце.След това, можете да се опитате да се разделят на полигона влиза в 3 части с централната фигура като правоъгълник.Можете да дефинирате з-локализиран порт на него.

С най-добри пожелания.

Здравейте JianКогато имате намерение да издаде нов пълен вълна ускорено симулацияPL

Здравей, плазма:

Благодаря ви за вашите интереси.Можем да го пуснете преди МТТ.Това е доста стабилен сега.Това спестява много RAM, докато ние все още трябва да подобри още повече нейната скорост.Обаче, ние направихме план за да я освободите от МТТ.

с най-добри пожелания,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back