icfb грешка в IC5

A

adscrz

Guest
Уважаеми колеги, след инсталиране на IC5, просто тип: icfb след това на RedHat 7.3 казва: * ГРЕШКА * X Window недостатъчност Покажи Инициализация * ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ * X Window недостатъчност Покажи Инициализация: ролка: Но на X Windows е ОК, може да стъпало след аз Вид startx Какво е проблем?

Отдалечено влизане за сметка на други?? Моля, въведете xhost + веднага след бързото ... И настроите дисплея обратно към вашия местен машина ... бившия:> xhost +> setenv ДИСПЛЕЙ: 0.0> icfb & Поздрави,

Моля, задаване на дълбочината на цветовете в 24bits или 8bits. Ако все още не е ОК. Моля, проверете отново конфигурация графични карти. Използвайте подходящ драйвер за него. В противен случай, бихте могли да опитате да инсталирате Fedora Core 1. Късмет!

Благодаря ви за всички! Аз мога icfb след ъпгрейд RedHat7.3 RedHat9 но екранът на дисплея: ... Програма:(#)$ CDS: icfb.exe версия 5.0.0 7/1/2003 г. 19:46 (intelibm1) Sub версия: под-версия 5.0.0.500.28 (32-битови адреси) ... Зареждане на seismic.cxt неправилно построен двоичен, което има достъп директно errno, h_errno или _res. Нужди, които трябва да бъдат фиксирани. Неправилно построен двоичен, което има достъп директно errno, h_errno или _res. Нужди, които трябва да бъдат фиксирани. ... Внимание: Не може да се разпредели colormap влизане за "# e0e0e0" Внимание: не може да се преобразува низ "Adobe-Helvetica средно-R-нормални - 0-100-75-75-P-0-iso8859-1", за да въведете FontStruct .. . все още имат някакъв проблем. Може да се променят някои настройка.

Здравейте, adscrz IC5 не може да работи под redhat9, с изключение на това, че промените версия на gilc библиотеката до 7,3. Въпреки това, тази процедура е сложна. Аз предлагам просто преинсталирате RedHat 7.3. След това се опита да реши проблема на дълбочината на цвета. Късмет!

flyinspace, може ли да ми каже как да се промени версия на gilc библиотеката до 7,3 по redhat9?

редактирате своя XF86config-4 под / etc/X11 реж. промяна дълбочината, от каквото и до 24, след това рестартирайте Linux и всичко ще отиде глоба. отношение на

Здравейте, когато пускам netlist и тичам в IC 5.1.41, получавам съобщение за грешка, че не може да се свърже с wavescan.did всеки орган, имат същия проблем като this.cause на този IAM, не може да тече симулация. отношение на amarnath

Не, аз мисля, че идва, като addon.i успя да реши проблема, чао промяна на deafult полезност крива от WaveScan awd.thats всички. отношение на amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back