icd2 помощ, необходими

S

seyyah

Guest
Аз съм с icd2 от микрочип.Всъщност това е първият ми опит с МКБ.Но аз пред които са изправени някои трудности с icd2 когато се опитате да го свържете към компютъра чрез USB тетрадка.Следях стъпките, препоръчани от документацията, но проблемът продължава.Всеки път, когато стартирате компютъра и следвайте тези стъпки, за да се направи, признати от Windows XP Pro.

1-Изключете icd2.Деинсталирайте и инсталирайте отново драйвера, като използвате помощната програма, предвидени с MPLAB 7.0
2-Изключете компютъра и включете icd2.След инсталиране на драйвери започва автоматично.След инсталация на фърмуера товарач го stucks на фърмуера клиента.
3 - След това рестартирайте отново и да продължат да се инсталира фърмуер клиента и монтаж приключи.

Що ли да си представите това е един досаден работа.Всеки, който има някакви предложения или решение на този проблем?
Аз също се опита icd2 захранва инсталация и стартиране на компютъра, но те не са работили за мен също.

Хай
Понякога в миналото това се случи на мен също.
Първо изключете ICD.In MPLAB папка отидете на комунални услуги, тичам MPUsbclean.
Тогава. Със сигурност отново възстановява MPLAB (със сигурност), и се свързва ICD, след това USB устройство ще бъде detected.Show на водача в папката ICD2usb в ПРОГРАМА файлове MPLAB. (Да не се допуска OS за снимка водача по подразбиране! - Лист казва! !) Проверка за зареждане Microchip фърмуер натоварени в диспечера на устройствата.Ако ICD окабеляване правилно трябва да работи!
Успех
Picstudent

Аз решен проблема ми с изключение на едно нещо.Аз обновена, за да спечели XP SP1 от unistalled водачите използване на полезност от микрочип.След това инсталирайте отново MPLAB.След това свържете icd2 и ръчно (без ползата от микрочип), инсталиране на драйвери.Сега XP признава icd2 но тя винаги се рестартира на инсталацията на напредъка на всеки рестарт.Това обикновено?

За мен има нещо неправилно в кабелна обувка действително изглежда да причини водачът проблеми ... това doesn't много смисъл за мен, може би някой друг би могъл да разработи?

мир
-Flex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back