ICD2 клонинг не откриване на PIC

P

pareshic4u

Guest
Здравейте всички имам PCB използване на файл, прикрепен с тази. Моят ICD2 клонинг е правилно свързване, но по-долу грешки се показват: Running на ICD Self Test ... Неуспешно Self Test. Вижте ICD2 Settings (Програмист-> Настройки) (статус раздела) за подробности. MPLAB ICD 2 готов за следващата операция са проверили всички връзка, но всичко е наред. Seting раздел показва, че VDD е ниско. Също така, когато понякога всичко е ОК, то не откриване на PIC. Също така си MCLR винаги е висока (13V). Благодаря

Hi Сега PIC ми е открит, Но аз не съм в състояние да програмирате. Всеки път, когато се опитвам да програмирате по-долу съобщение, се генерира: Програмиране Target ... Валидиране на конфигурация полета ... Изтриване на част ... Програмиране Програмиране изпълнителен ... Проверка Програмиране изпълнителен ... Memory Програмиране програма (0x0 - 0xE7F) Проверка на ... ICDWarn0052: MPLAB ICD 2 не може да валидира устройство цел. Моля, уверете се, че целта устройството е свързано и правилно захранва. Изберете "OK", за да продължи, или "Cancel", за да прекрати операцията Програма Memory ICD0161: Уверете се, не успя (MemType = програма, Адрес = 0x0, очаква Вал = 0x40100, Вал Прочетете = 0x0) ICD0275: Програмиране не успя. MPLAB ICD 2 готов за следващата операция са установили, че Target MCLR е винаги най-12V. Ще бъде ли в това?

Уверете се, ако UC КОРЕКТ е свързан с ICD2. Проверете също, ако Калифорнийския университет е свързан през цялото време на ICD2 и не са бедни връзки. Някъде преди имам проблем с контакта UC е поставена. След промяна на сокет програмирането е успешно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back