ICD2 Паралел славянски Port COM / USB / новият дизайн?

G

Guest

Guest
Привет

Смятам да редизайн на ICD2 и да се замени кипарис чип.Всъщност аз не знам точно как съобщението работи.

Надявам се да намерите някои хора, които обичат да работят заедно, намиране на по-добро решение.

Somple ми мисъл е, че серийният комуникация трябва да бъде подобна на успоредни един.

Може би там е друг подходящ USB устройство Чип например FTDI245 (Знам, че това е една пасивна, Калифорнийски университет трябва да бъде активен, doesn't работа тук), на принтерния порт със специален водач, ...

Ами, аз woult искал да събира информация за него тук.Себастиян

PS Специално функцията на RB0, как действа тя?

Трябва да бъде паралелна комуникация роб пристанище с Handschake, или нещо подобно.

Защо искате да се промени кипарис част?

Вярвам, че MPLAB IDE са на водача специално за елха, chnging с нов дизайн може да доведе до complcation през USB интерфейса на МКБ.

chnge защо?

ABB

Привет

Мисля, че всички се нуждае от шофьор Com.Ако тя работи чрез RS 232, то също трябва да работят с виртуални COM Port чрез USB или Prallel комуникация.

Версията с FTDI чип (към RS232) строителство, но проблемът е най-ниско RS232 Bitrate.Така че тя се нуждае от чип, който може да се справят с паралелни съобщение на ICD2.

Първо се опита да събере някаква информация за това съобщение, както и хора помага за решаване на този проблем.След това, аз съм сигурен, разтворът не е compicated, че тя може да изглежда.

А FTDI245 с малки устройство (PIC, ..), които работят за Гетер да получите активна комуникация с автобус, може да бъде решение.

СебастиянAdded след 17 минути:pS

Проблемът с кипарис устройство е наличността.

кабината ви изглежда най-Патрик Touzet ICD2 изпълнение
на адрес:

http://membres.lycos.fr/silicium31/Electronique/PIC/free_icd.htm

Той използва кипарис чип, но успоредно с USB дизайн и е много по-бързо в сравнение с места за rs232/usb преобразуватели.
елха чип той използва, е на разположение на radiospares за около 20 млн. евро.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back