IC5141 инструмент за Red Hat Enterprise Linux 4,5 версия

R

Raj297

Guest
Скъпи приятели,
Имам голям проблем IC5141 да инсталирате софтуера на Red Hat Enterprise версия (RHEL 4,5) версия.
Има ли някой тук има успех?
Пс ми помогне с осигуряването на по клавишите.
благодарности и предвиждане за вашата помощ.

Току-що ми IC5141 настройка на софтуера на Red Hat Enterprise версия (RHEL 4,0) версия.Използвах c5141.tar, който е бил в стаята и на други компютри, и какво трябва да направите, е да го untar в моята домашна директория, и. Cshrc,. Cshinit, един cshell файлови всички needed.you може да пробвам

Здравейте,
Благодарим ви за вашата информация.
Между другото, е да използвате C-Shel или Баш черупка да инсталирате?
Благодаря Ви предварително за вашата помощ.

С най-добри пожелания,

доколкото знам, проблемът е с softload програма.то не може да работи с ядро 2.6 и по този начин за настройка се провали.следователно tarball е единствената възможност.е един успешно инсталиран използвайки Softload на Core2Duo Нова машина за RHEL 5?

IC6.1 softload работи добре на RHEL5, това може да softload настанявам да се използва за натоварване IC5141 CD?

всяка експертна помощ .........благодарности
Hock

Здравейте, аз се сблъскаха със същия проблем на RHEL 5.0, и намерили информация от Cadence, че планират да подкрепят RHEL 5.0 до 2008 година.Така че, аз се отказа от тази идея да се инсталира точно сега.Ако решите този проблем, моля да ме уведомите.
благодарности.

Hock написа:

доколкото знам, проблемът е с softload програма.
то не може да работи с ядро 2.6 и по този начин за настройка се провали.
следователно tarball е единствената възможност.
е един успешно инсталиран използвайки Softload на Core2Duo Нова машина за RHEL 5?IC6.1 softload работи добре на RHEL5, това може да softload настанявам да се използва за натоварване IC5141 CD?всяка експертна помощ .........благодарности

Hock

Softload не е голям проблем.Можете да untar "SOFTLOAD.TAR" от първия си компактдиск в директория и след това наричаме "softload" директно от там.

Няма нужда да се определят "setenv LD_ASSUME_KERNEL 2.4.1" на всички.

IC 5,141 работи много добре на новия ми лаптоп Core2Duo с Ubuntu 7.04 (Debian също трябва да се оправи).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back