R
ravichandar
Guest
Здравейте, аз съм се опитва да симулира ADC и са проектирани да използват Hspice.Аз имам часовник работи при 20MHZ.т.е. за период от 50 NS.Имам нужда от симулация да тече до 100 мили секунди, защото аз съм с помощта на текущата генератор огледало рампа за генериране на рампата vooltage което изисква много време за създаване на рампа продукция, както аз съм с помощта на 1 UF кондензатор за зареждане.
Когато се опитам да се симулира в Hspice използвате. Трън 1N 1 метър (аз се завтече за 1 сек мили със стъпка 1 NS) (Опитах стъпка от 10ns също)
отнема 4-5 часа за симулация и след това го спира с грешка съобщение поговорка
** ** грешка грешка случва при писане на вълната на сигнала за следприватизационен = 1
време: команда прекратен ненормално.
Дали защото на паметта, проблем?Може ли някой харесвам помагам как да се реши този въпрос?
Благодарности,
RC.
Когато се опитам да се симулира в Hspice използвате. Трън 1N 1 метър (аз се завтече за 1 сек мили със стъпка 1 NS) (Опитах стъпка от 10ns също)
отнема 4-5 часа за симулация и след това го спира с грешка съобщение поговорка
** ** грешка грешка случва при писане на вълната на сигнала за следприватизационен = 1
време: команда прекратен ненормално.
Дали защото на паметта, проблем?Може ли някой харесвам помагам как да се реши този въпрос?
Благодарности,
RC.