High Power широколентов combiner мощност [HLP]

N

No one

Guest
Здравейте на всички, аз искам да знам: Има ли някаква висока мощност широколентов combiner в VHF / UHF банда? Как можем да го прилагат?

Здравейте Джеймс Кук, вие сте написали: [цитат] цилиндрични combiner, мисля, че [/ цитат] Може ли да обясниш повече?

[Цитат = Никой не] Здравейте на всички, аз искам да знам: Има ли висока мощност, широколентов combiner в VHF / UHF банда? Как можем да го прилага [/ цитат] и мисля, че подходяща - радиални combiner?

Здравейте NiGo_bmstu; Моля, обяснете за фигурата. Коя книга е тази цифра от? Какво е честотната лента от него? Кои MMIC са били използвани в него?

Можете да се използва коаксиален кабел combiners. Тези идеи съществуват в продължение на повече от 20 години, въпреки че аз не искам да кажа, че съм в състояние да обясни всички тях. Ето един пример, който също работи за UHF диапазона, ако бъде приет правилно: http://www.freepatentsonline.com/4774481.html Вие ще намерите още много проекти в тази много добра и пълна книга около RF усилватели: Ако някой някога е направил мощност комбиниране с коаксиални кабели, следвана от съвпадение на трансформатор 50 ома щях да бъда много заинтересовани. Поздравява Йенс

[Цитат = Никой не Здравейте NiGo_bmstu; Моля, обяснете за фигурата. Коя книга е тази цифра от? Какво е честотната лента от него? Кои MMIC са били използвани в него [/ цитат] от статия:? Ka-Band Wideband-Gap твърди Усилвател: Архитектура Идентификация P. Хан, Л. ЕНП, и А. Силва

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back