hfss desgin, правоъгълни антена дизайн пластир с коаксиален фуражи

V

vishnuu

Guest
Здравейте .... Искам да дизайн правоъгълна кръпка антена с коаксиален фуражи .. може да ви Plz ми помогне .... използване hfss

Здравейте Надявам се тази приложения помощен файл U

може U PLZ да ми помогне, как да се даде коаксиален фуражи .... имате ли документ explaing как да се изгради дизайна ....

в HFSS книга е exapmle за вълнуващ кръпка антена от сонда, ако и търсене в интернет, може лесно да свалите тази книга, в противен случай можете да качите вашия файл, за откриване на грешка

thanku толкова много ..... аз имам симулирани ... Аз съм с hfss 11 .... как да се изчисли S11 стойност

от модални данни ----- правоъгълни plor --- след това изберете S11, лесно,

Hi имате един и същи файл, за кръгъл кръпка и за две правоъгълни петна с коаксиален фуражи ... съхраняват страна от страна като ... MIMO .....[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Мнение добавена в 23:21 ---------- Предишна публикация е в 23:20 ----------[/SIZE] [/COLOR] Всъщност ми проекта е да се изчисли на взаимното свързване между две лепенки в системата на MIMO

здрасти не, за съжаление аз не работят на взаимното съединение! ф студент бакалавър или студенти и форма на страната?

Аз съм завършил .... Аз съм от Андра Прадеш, Индия ..... имам нужда кръгова антена кръпка с осово подаване на съ ... ако е възможно, може да се каже, как да направите две правоъгълни петна на едно-единствено субстрат и да даде фуражи съвместно аксиален

Hi можете да прочетете на ръка книга на MicroStrip от Джеймс или широколентов MicroStrip антена от Кумар

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back