HFSS срещу CST в EBG. СПЕШНО!

L

lara

Guest
Имам нужда да се сравни HFSS срещу CST за анализ на структури EBG. Имате ли документ за такъв вид, или същия пример, simlated в HFSS и CST? МНОГО МНОГО МНОГО СПЕШНО.

Здравейте Лара, аз използвах сонет EM & проверени с публикуваната книга за EBG ... Измерените резултати ... Size_Reduction_of_Electromagnetic_Bandgap_ _Structures_with_New_Geometries_and_Materials.pdf (EBG) http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=870801 # 870801 --- manju ---

Благодаря ви manju, аз съм чел хартия, но това е differtent, какво имам нужда. Имам нужда от сравнение bewteen CST и HFSS анализ EBG. Доклад например е подходящ. Ако не, на същия пример в CST и в HFSS. Благодаря, Лара.

Здравейте Лара, аз използвам cst в EBG simlation специално в диаграма фаза отражение, които определят resonace и се отнася до група

здрасти abdoeng, HW имате намерят отражение фаза на PBG структура Може ли да ми кажете стъпките за него? Каква версия на CST или HFSS сте приели?? Може ли да ми дадете пример за него? , аз ще бъда hoghliy длъжен да ви ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back