hfss обозначения, дадени в предната част на цветове, дадени под формата на лента например 2.0

K

kartikkhurana

Guest
Hi всички hfss радиация на парцела интензивност, аз просто искам да кажа, това, което е по смисъла на цифрови обозначения номер, даден в предната част на цветове, дадени под формата на лента например 2.0035e, ако кажете за радиацията интензивност, тогава как може да бъде увеличена интензивност далеч областта радиация. как слот форма радиация интензивността ефекти, слот трябва да бъдат поставени за пач антена за добро далеч радиационно поле kartik

В приложената фигура: можете да видите интензитет на радиация за Е областта в nanoVolts, (NV) и 2.0035e 003 = 2.0035 * 10 ^ 3 NV И какво искаш да кажеш с "къде трябва да бъде поставен слот за пач антена" . Аз наистина не се получи това. -SV

хай благодаря за отговор ", където да бъде поставен слот за пач антена" означава, че как да се увеличи ми далеч интензивност на радиационно поле, чрез промяна на кръпка позиция kartik

Какъв вид на MicroStrip кръпка антена проектиране? Център подаване или сонда за подаване? -SV

Това е много по-различен въпрос, и е свързано с вида на антената. Никой не може да отговори с информация, която са дали. Дейв

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back