HFSS - "интерполиране Sweep не се събират"

G

gunajraman

Guest
Здравейте, аз съм симулиране на антена в честотния диапазон от 1-10 GHz. Аз съм с моето решение честота 2 GHz. Аз съм с интерполиране помета с максимална решения като 101 и точки 1001. Аз получавам съобщение за грешка, че интерполиране на помете не се събират. Какво трябва да направя? Значително ще оценят вашата помощ. Благодаря. Гуна

Вашето решение честота е на ниско, опитайте да използвате горната половина на общия спектър, да речем 6 или 7 GHz. В допълнение към това, опитате да отворите или увеличаване на броя на внезапни проверки. Аз нямам много добър опит с интерполиране размах, е до голяма част от опита и грешката. Опитайте адаптивни помете. Лично аз предпочитам дискретни размах. Това отнема много време, не спираш да се работи през нощта. Надявам се това помага: D

[Цитат = gunajraman] Здравейте аз съм симулиране антена в честотния диапазон от 1-10 GHz. Аз съм с моето решение честота 2 GHz. Аз съм с интерполиране помета с максимална решения като 101 и точки 1001. Аз получавам съобщение за грешка, че интерполиране на помете не се събират. Какво трябва да направя? Гуна [/ цитат] [б] интерполиранията помете [/B] е много ефективен метод за широко-лентов приложения. Мисля, че във вашия случай, трябва да изберете честота за решение - 10GHz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back