HFSS - вълнуващи по-висш порядък режими в диполи

B

Bouk Teef

Guest
Здравейте всички, Това ми объркани!?: Аз просто бихте искали да се възбуди TE20 режим в рамките на X-бандов диполи waveports. Имам играе с интеграция линии, но не може да получи всяка област, модел, различни от fundemental TE10 режим, за да пропагандира. От само себе си се разбира, но аз съм вълнуващо диполи и над изключване на режим TE20. Също така, как ще отида за един вълнуващ по-висш порядък режим TM отколкото TE режим. Отново играе с пристанищата, но съм загубил :!::!: Много благодаря за отделеното време за отговор. Счита, Кийт

Здравейте! Трябва да се определят повече броя на режимите в диполи пристанище или да се използват правилно граница (симетрия) условия - комбинация от перфектен H и перфектен E

[Цитат = navuho] Hi! Трябва да се определи по-брой на режима в диполи пристанище или да използвате правилното граница (симетрия) - комбинация от перфектен H и съвършен E [/ цитат] Благодаря за отговора. Аз вече са опитали това, но без успех. Аз съм очевидно прави нещо погрешно някъде! Можете ли да предоставите повече подробности? отношение Кийт

, когато ф до waveport, ф трябва да избере номера на режима, където стойността по подразбиране е 1. След симулация свърши, можете да проверите развълнуван разпределение на режим на областта от полето Display Port. След това отидете на полето на наслагвания -> Промени Източник, можете да изберете режима, който искате вълнуват, и можете да присвоите амплитуда и фаза за развълнувани режим. Поздрави,

[Цитат = asdfaaa], когато ф до waveport, ф трябва да изберете броя на режимите, където стойността по подразбиране е 1. След симулация свърши, можете да проверите развълнуван разпределение на режим на областта от полето Display Port. След това отидете на полето на наслагвания -> Промени Източник, можете да изберете режима, който искате вълнуват, и можете да присвоите амплитуда и фаза за развълнувани режим. Поздрави, [/ цитат] Много благодаря!

аз имам същия проблем, ако решен, то Plz да ми кажете

[Цитат = Bouk Teef] Здравейте всички, Това ми е объркани!?: Аз просто бихте искали да се възбуди TE20 режим в рамките на X-бандов диполи използване waveports. Имам играе с интеграция линии, но не може да получи всяка област, модел, различни от fundemental TE10 режим, за да пропагандира. От само себе си се разбира, но аз съм вълнуващо диполи и над изключване на режим TE20. Също така, как ще отида за един вълнуващ по-висш порядък режим TM отколкото TE режим. Отново играе с пристанищата, но съм загубил :!::!: Много благодаря за отделеното време за отговор. Счита Кийт [/ цитат] Вие трябва да отидете на достатъчно висока честота, за да достигне до крайната чест.вкл според размера на waveport: FC (TE20) = C / (√ εr), където а е ширината на waveport. Така че трябва да излиза извън рамките на FC (е> FC). Също така, трябва да увеличите броя на режим в настройките. Нека да знаят, ако тя работи.

Много благодаря! реши проблема ми

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back