HELP: Искам ниско lekage диелектрични материали ...

N

niks

Guest
здрасти
Просто сега Im използвайки Fr4 като диелектрични материали ..всякакви други dielectrics са на разположение, които ще имат по-малко lekage текущата, така че да може да спести ми батерията.
niks ~ ~

Това прилича на заразяване проблем на борда.Батерията самостоятелно заустване и преминаването (ако електронните) направи повече отговорност, отколкото чиста PC дъски.Опитайте се да използвате спирт или някакъв друг разтворител за почистване на повърхността на Вашия борда.

Най-добрият материал Знам като изолационен материал е тефлон, но аз мисля, че батерията самостоятелно изпълнение на текущите е хиляди пъти по-висока от lekage на FR4.
Твоите също и с някои прозрачни бои за покриване на борда на площ за да се избегне замърсяване от трудни области (като морските зони с депозирането на сол, висока влажност на околната среда, ECC).

Mandi

Teflon има свои собствени проблеми.В мед фолио ще участва дружество с тефлон повърхностните температури на запояване.

всъщност аз искам да се избегне изтичане текущия между VCC и Приземен самолета.това, което може да диелектрични б използва

Знаете ли тази мярка сегашните?

Мисля, че проблемът не е в FR4 ПХБ ....

Аз тествани 45 см дълги кабели за FR4 с разстояние около 1 mm и измери това, че сегашната е по-малък, отколкото 0.5pA.Аз измерена по незащитен работа пространство.
На ПХБ е домашно 1 слой с домашно colophonium палто (боя).

Както каза газове, измийте ви платка ...
Ако използвате повече пластове, тогава може да се има проблем например с лоша технология, но не и в FR4 материалpool_77

Аз съжалявам,
направих грешка, на currend е около 0.5nA по 30V доставките.

Но аз все още мисля, че проблемът не е в FR4

pool_77

Други диелектрични материали са Nelco, Роджърс & Polymaid естер.

нека видят това
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back