HELP: Интервю

H

hauntedhunter

Guest
Здрасти,

В неотдавнашно интервю бях зададени следните ayone questions.Can моля да ми помогне да отговори на тях:

q.1) Защо трябва да имаме и substarte и контакти? Какво ще се случи, ако искаме да ги плаващ?

q.2) Какво ще се случи, ако по погрешка се свързваме п-субстрат за VDD вместо VSS (GNND)?

q.3) Защо PMOS е добре за логиката "1", а не логика '0 '?

q.4) Какво е изолиран substarte?

Моля help.I имате друго интервю в петък. [/ B]

q.1) Защо трябва да имаме и substarte и контакти? Какво ще се случи, ако искаме да ги плаващ?
на substare и добре главно да PN възел, така че свържете се използва за винаги правят това възел ревер предубедени за изолиране на компонентите на добре

q.2) Какво ще се случи, ако по погрешка се свързваме п-субстрат за VDD вместо VSS (GNND)?

след това на всички кръстовища в подкомисията няма да се промени "напред пристрастие", така че средствата няма да работят

Coz на PMOS ще преминат stronge един stronge едно означава, че той няма да мине високо - ВТ

khouly

Имам си точка, че ние трябва да се обърне пристрастия на кръстопът за устройството да work.But защо?

ако говорим за устройство NMOS, на substarte е Р вид и източник и водосточни са N и ф пиш нужда, че сегашната не да следват в канал в substarte така PN на кръстопътя между субстрата и източник и водосточни трябва да бъде обърната

khouly

.1) Защо трябва да имаме и substarte и контакти? Какво ще се случи, ако искаме да ги плаващ?

Ако U съхранява и / субстрат, U ще получите капаче до проблем.Комисията основната причина за предоставяне на контакти е да се намали и / съпротивление субстрат за прекрачване на малцинствата превозвачи.

Отново U ще получите latchup голям проблем и разсейване на мощност.

субстрат, свързано с друго от GND потенциал, но в крайна сметка U ще бъде с обща 0 потенциал на baord Leve или по-високо ниво.

субстрат, свързано с друго от GND потенциал, но в крайна сметка U ще бъде с обща 0 потенциал на baord Leve или по-високо ниво. [/ цитат]Защо ние ще направим това?Може ли да го обясня подробно

Имаме нужда субстрат контакти за предотвратяване на Горен нагоре.Ако искате да знаете повече за капаче до можете да търсите в предишни постове.Тогава вие ще получите да знам защо се нуждаем от субстрат контакти в подробности.

Това ще доведе до увеличаване на lekage ток.Как път, когато вие давате substarte да VDD, отколкото VSS сте образува диод б / Източник w и субстрат.И това ще се предаде предубедени.По този начин lekage ток ще се увеличи.

Моля вижте по-долу в темата.тя може да помогне.
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=971463 # 971463

Що за име е това самостоятелно, субстрат е изолиран от общия размер на подложката.Това нещо, което ние обикновено използвате, за да се избегне въпросът с шума.Поправи ме ако греша някъде.Благодаря.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back