Halfbridge водача IC работа помогнете, моля

T

themaccabee

Guest
Здравейте, бих искал да се научат около половината ИС мост шофьор, който се предлага от International Rectifier или подобни на тях IRF211XX серия .. Аз имам две N канал MOSFET транзистори с висока Drain страна MOSFET свързани с VDD = 28V, нейния източник свързан с занижени MOSFETs мозъци и източник Lowside MOSFET е основателно. Натоварването се задвижва от гледна точка на източника на високо страна БНТ (където е източване на lowside е свързан). Аз г наистина искал да знам как IRF Ics диск завишени БНТ или как VGS за високата страна се доставя ..? Мисля, че High страна FET порта трябва да бъде предоставена най-малко от напрежение = 28V + VGS праг не е, че право? Дали тези интегрални схеми генерира, че сами по себе си или да правя нещо, за да настроите напрежение Gate? (чудех от VGS за различни промени MOSFETs нали?) Може ли някой да ми обясни или да ми помогне да се намери ръководство за същия .. Благодаря и пожелания

Да. Необходимо е 28V VGS +. В повечето случай, тя може да бъде генериран само по себе си в принципа на зареждане на лента.

По принцип на Bootstrap.
. Може и моля обяснете малко .. Това е верига и получени от IR2110 лист .. има Bootstrap кондензатор като ф сте споменати, но аз не разбирам си на работа .. Също така натоварването е взета от lowside FETs мозъци .. Аз бих искал да накратко Lowside мозъци с висока страна източник и да го управлявате с TTL сигнал .. Искам само да превключите устройството .. т.е. нито на OFF или не като форма на вълната от бързо превключване .. Благодаря за всяка помощ .. Пожелания [URL = http://images.elektroda.net/14_1304344362.jpg]
14_1304344362_thumb.jpg
[/URL]

Кондензаторът между VB и Vs е зареждане каишка кондензатор. Когато Vs е изтеглен ниско, кондензатор ще се зарежда чрез диод между Vcc и VB. Тогава, когато е изтеглен Vs високо, VB ще бъде прикачено + Vc Vs. Vc е cpacitor напрежение, което се начислява, когато Vs е ниска.

[URL = http://images.elektroda.net/19_1304361842.jpg]
19_1304361842_thumb.jpg
[/URL] Аз просто добавя функционален блок-диаграма с това твърде .. Съжалявам, че все още coulnt получите пълна картина ... Като Q2 е на капачката такси Vcc чрез diode.At същото време смятам, че HO & Vs ще бъдат свързани помежду си и по този начин VGS за Q1 ще бъде нула и Q1 ще бъде OFF.But как да обясни на следващия завишени БНТ относно процедурата ..? Im объркан .. Може ли някой да помогне благодаря

Okie ... Така че, докато на ниско Q2 страна е включен в Vs извади до земята ... и оттам таксите Bootstrap капачка и това напрежение капачка се появява в VB. Сега Q2 е изключена и HO е свързан с VB т.е. Bootstrap ОСП. Сега Vs е плаваща право? След това VB се прилага към HO и потенциален спад възникнал между плаващи източник и gate.Will Q1 това включете Q1? Ако се окаже ON Q1 източник на Q1 (Vs) бавно ще придобие т.е. напрежение мозъци тук 28V .. това ще спра Vb който седеше на Vs, за да 28V + Vb, Достатъчно, за да запази Q1 ON. Това ли е правилната процедура ..? Моля, поправете ме, ако им погрешно. Благодаря

Okie ... Така че, докато на ниско Q2 страна е включен в Vs извади до земята ... и оттам таксите Bootstrap капачка и това напрежение капачка се появява в VB. Сега Q2 е изключена и HO е свързан с VB т.е. Bootstrap ОСП. Сега Vs е плаваща право? Лео: Когато HO е свързан с VB, Q1 ще бъде включен. Така Vs ще бъде изтеглен висока. Той е [COLOR = "червените"] не [/COLOR] плаващ. Както е Vs спря, VB ще бъдат прехвърлени от капачката между VB и Vs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back