G
Guest
Guest
Аз създадох един Н-мост, контролирана от ATMega164P, която използва MOSFETs P-канал на горната и N-Channel MOSFETs на дъното.Тя черпи енергия от NiCd батерии от R / C състезателни автомобили и емисиите на моторните от същата кола.Както N-канал и P-канал FETs са ~ 33milliOhm RdsOn и батерията е в състояние да източник пълен актуални към моторното когато закачен директно.Въпреки това, когато включите мотор и батерията в Н-моста и той да работи на 100% цикъл мито, моторни отнема няколко секунди, преди тя дори започва завъртане и след това никога не стане до пълна скорост (имам приложен тахометър към двигателя).
Аз съм пряк MOSFETs управлява от микроконтролер, така че портите са само виждам 5V въпреки че напрежението в з-мост е 7.2V.Въпреки това, според моето осцилоскоп на MOSFETs са пълно отдаване под наем на напрежение чрез когато вмъкнете 330Ohm резистор на мястото на мотора.
Аз нямат реална представа за това защо з-мост не е в състояние да доставя актуални към мотора, така че ако някой тук, както всеки мисли бих ги оценявам.
Аз съм пряк MOSFETs управлява от микроконтролер, така че портите са само виждам 5V въпреки че напрежението в з-мост е 7.2V.Въпреки това, според моето осцилоскоп на MOSFETs са пълно отдаване под наем на напрежение чрез когато вмъкнете 330Ohm резистор на мястото на мотора.
Аз нямат реална представа за това защо з-мост не е в състояние да доставя актуални към мотора, така че ако някой тук, както всеки мисли бих ги оценявам.