H-мост източници на сегашното ниско за моторни???

G

Guest

Guest
Аз създадох един Н-мост, контролирана от ATMega164P, която използва MOSFETs P-канал на горната и N-Channel MOSFETs на дъното.Тя черпи енергия от NiCd батерии от R / C състезателни автомобили и емисиите на моторните от същата кола.Както N-канал и P-канал FETs са ~ 33milliOhm RdsOn и батерията е в състояние да източник пълен актуални към моторното когато закачен директно.Въпреки това, когато включите мотор и батерията в Н-моста и той да работи на 100% цикъл мито, моторни отнема няколко секунди, преди тя дори започва завъртане и след това никога не стане до пълна скорост (имам приложен тахометър към двигателя).

Аз съм пряк MOSFETs управлява от микроконтролер, така че портите са само виждам 5V въпреки че напрежението в з-мост е 7.2V.Въпреки това, според моето осцилоскоп на MOSFETs са пълно отдаване под наем на напрежение чрез когато вмъкнете 330Ohm резистор на мястото на мотора.

Аз нямат реална представа за това защо з-мост не е в състояние да доставя актуални към мотора, така че ако някой тук, както всеки мисли бих ги оценявам.

Marka Lian Li jest znana od wielu lat z wypuszczania highendowych i ekstrawaganckich obudów. To Lian Li jako pierwsze wypuszczało obudowę komputerową, w której możemy pomieścić dwie płyty główne albo dwa zasilacze ATX. Dzisiaj producent oficjalnie prezentuje na rynek Polski nowy model, który nie przypomina czegokolwiek co wcześniej widzieliśmy. Mow...

Read more...

А миКроКонтролера ниско напрежение и батерията не може да бъде
в състояние да даде на MOSFETs портата такса те трябва да
напълно повишаване на канала.Ако имате стандартен мощност
FETs, а не "логика ниво", те искат 8-10V да се удари в спец.
RON стойности и могат да бъдат subthreshold на 3V.

Не знам това UC MOSFETs Byt искат усилватели на мощност
карам преходна врата, за да включите в под нас.Хит е с
10 mA изход един буфер и ще се чака по-дълго от
ви период може би и дори не стигна до преминала напълно.

Започнете с дребен шрифт, предполагам.Това, както и осцилоскоп.

Както dick_freebird казва, вероятно MOSFETs не са включени достатъчно силен.Имате нужда от няколко полу-шофьори MOSFET мост към интерфейса на микроконтролера на MOSFETs.Това половината мост водачът може да се захранва от 7.2V и нивото на смени логиката сигнали от микроконтролера за правилното напрежение порта.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back