GSM модем с USB интерфейс

C

cesare

Guest
Здравейте всички Може ли някой да ми помогне? Аз съм проектиране на GSM модем с интерфейс USB. Проблемът е със захранване, защото модема трябва да бъде "High автобус мощност захранва функция": това означава, че максималният ток връх е 500mA. Аз видях няколко устройства, като този и всички от тях се използва малък LDO (обикновено 200 mA) с голям кондензатор (2700 UF) за предоставяне на висок ток импулси (до 2А), които се изискват от GSM двигател. LDO е избран така, че късо съединение е ограничена до по-малко от 500 mA. Сега на върховия ток, че LDO трябва да бъде в състояние да предоставят, за да презареди кондензатор reseirvor обикновено не е добре specificated и така какво искам да направя е да се използват генерични LDO и дизайн текущата ограничаване контур. Опитах с TPS77501 (500 mA, 2А връх), но когато токоограничаване контур се до ограничаване на тока, той предизвиква колебание: ток ефективно ограничен, но модем GSM не харесва това колебание и тя не работи. Някой знае ли circuital конфигурация, подходяща за ограничаване на LDO ток без колебание. Благодаря предварително!

Не съм запознат с това LDO, но често серия shottky диод между LDO и големи кондензатор се предотврати от такива oscilations вид. Разбира се, че ще плати допълнително спадане на напрежението, но всяко друго устройство, ще се нуждаете от твърде.

Здравейте! Проверете w? W.falcon.de Те са производство на двигатели на USB GSM. denesg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back