GSM Аларма за автомобил искане за ресурси

R

rimaz_786

Guest
Скъпи приятели, моля да ми помогне linkz, за да получите информация за GSM аларма за кола .. и аз имам някаква идея, аз DNT не whther неговото правилно или не (сензор верига взаимодействие с мобилен N transmittng SMS към други мобилни с помощта на PIC инструкции) - Waitng за вашите отговори ... Благодаря ви момчета ...

Благодаря за Ур отговор pranam77 .. е сложно да се understnd и NT достатъчно документи understnd концепцията, искам да кажа, няма никакви електрическата схема и anyting ABT предаване на животни.

[Цитат = rimaz_786] Благодаря за Ур отговор pranam77 ...[/ цитат] Може да благодаря чрез натискане на "[цвят = червено] Помогна ми [/ цветен]" бутон [цитат = rimaz_786] сложно да се understnd и NT достатъчно на документи за understnd концепцията, искам да кажа, там не е ли електрическата схема и anyting ABT предаване на животни. [/ цитат] Можете да намерите схеми с код на дадена уеб страница. Ще трябва да го потърсите. Ще има линк за сваляне с червен цвят. За предаване на автора е дал възможност да се използва Siemens или Erricson Mobile, доколкото си спомням. Уеб страница се чете :........ "Алармата на GSM разговор е устройство, което ще призове дестинация номер чрез Siemens или Ericsson GSM телефон (19200 базисни пункта RS232) има 1 сензор за вход и друг вход -. Състояние (stanje), ако състоянието вход е = 0V от устройството" активни "и тя следи за сензор за вход. Устройството се изключва, когато държавната щифт е свързан към Vcc (+), сензор за вход се задейства от 0V В проектния файл за сваляне, ще намерите JPG изображение, което се описва как да програмирате номер желае да се нарича, когато аларма occures Надявам се, че ще намерите някои използват за това устройство, както направих аз - за моята кола " Ще рядко получават готвена храна с лъжица хранене услуга: D: D: D Наздраве.

брато, аз не мога да виждам никаква връзка за изтегляне .. и схеми с код .. IM много нови за този форум ... ако ф DNT ум може да ви поща ми линка [електронна] rimaz_786@yahoo.com [/Email] и натискане на бутон, помогнала като ф каза

Трябва да бъдеш много търпелив страницата. You''ll намерите червения бутон с връзка за изтегляне под 2 снимка на проекта на страницата. Snap на бутона място на страницата. Изглеждат по едно и също място на страницата. Наздраве

[Цитат = rimaz_786] брато не мога да виждам никаква връзка за изтегляне .. и схеми с код .. IM много нови за този форум ... ако ф DNT ум може да ви поща ми връзка rimaz_786 (AT) yahoo.com и натискане на бутон, помогнала като ф [/ цитат] Тук е друг сайт, но в тайландски език. http://www.saltnlight-e.com/programing.htm

снимка благодаря за link.but, проблемът е, че DNT understnd тайландски език, се дере всяка друга връзка .. Благодаря ви отново за вид работа на мен .. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 13 минути: [/ цветен] [/ размер] paranm ... Аз ви благодаря tooo .. в този файл DNT schmatic diagrm N не AT команди и не кодирането ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back