GPS Repeater за вътрешна GPS

J

jayamohan

Guest
Здравейте всички, аз обичам да се изгради GPS повторител. може някой споделят подробности или схематични за същия моля. Благодаря предварително. Счита Мохан.

Можете да изградите рипитър, но защо? GPS приемникът ще замръзне в позицията вашият рипитър дори когато се движите около приемника.

Трябва да проверя много GPS приемник единици, успоредно вътре в офиса и не искам да се държи извън много антената. Вместо един ретранслатор отвън и всички GPS антена вътре в офиса.

Ретранслатор може да се направи по много начини, просто предложение: A 3 елемент на кръстосаното яги сочи в небето, -> LNA +20 db -> лентовия филтър-> 5 метра коаксиален кабел -> Яги сочи на Ваше приемници. Тъй като GPS сигналите са реални слаб добър ниско LNA шум да се използва. Пълният размер RX антена подобрява общото SNR. Ако е необходимо, допълнителна печалба е възможно да се вмъкне в края на коаксиален кабел, ако изолацията е достатъчно добър, между двете на RX / TX радиация модели антена. 5 метра коаксиален кабел добавя разстояние между двете антени, което също помага за намаляване на нежелания самостоятелно вибриращо. Ако GPS приемници, могат да получат преки и непреки сигнал от същия спътник, то е възможно, че този спътник се запуши или резултати в нестабилен четения.

Купи amplifed антена като Gilsson. Опитайте се да намерите модел с по-висока печалба (30 гб). Вие имате за придобиване или изграждане на Т пристрастия, да се прилага 5 VDC нагоре по коаксиален за захранване на антена / усилвател и свързващ капачка на изхода на пристрастия Т. Изграждане на радиатора, чрез източване на обратно щит да изложи на 1,6 инча на центъра диригент. Направете sheeth от 1,6 инча на Брад и го пъхнете върху външната страна на коаксиален. Спойка sheeth щита на коаксиален в точка, където е обелени назад до показване центъра проводник на коаксиален. Имам изградени много от тези за повторно излъчват вътре в сградата. Просто трябва да има достатъчно разделение между външна антена / усилвател и повторно радиатор, за да се избегне обратна връзка. Аз използвам един в колата ми смартфон Samsung Galaxy S с ре-радиатор, монтиран на телефона планината стоят висящи от предно стъкло и магнитни монтиране на антена / усилвател на върха на кола. За усилвател на антената /, което трябва най-малко 4 "на самолет на земята под антената / усилвател модул Можете да използвате по-скъпо външна антена / AMP като морската единица, която включва собствена равнина на земята, ако искате. Тя е предназначена да има GPS приемник в рамките на 6 "до 12" от повторно радиатора. Ако искате да наводнения вътре площ може да се сложи допълнителен усилвател и по-добра антена за повторно радиатор Вие ще се нуждаят от достатъчно изолация отдалечени извън сигнал за това.

Благодаря за обратна връзка. Аз ще се опитам същото и да знаете резултати, моля ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back