GPRS помощ

A

Aasem_sadek

Guest
Привет,
може ли някой да ми изпрати книга за GPRS от началото до края? също така, ако презентации или преглед ОК .. но IM наистина в лошо необходимостта от refrence .. THX за Ур помощ
с най-добри пожелания
Aasem

GPRS в практиката: спътник на спецификациите на Петър McGuiggan

http://rapidshare.de/files/14420536/Wiley_-_GPRS.in.Practice.A.Companion.to.the.Specifications.Nov.2004.ISBN0470095075.pdf.html

на ваше разположение по всяко време Assem, icur от Египет, аз съм също от Александрия, Египет, работещи за далекосъобщенията, са все още U sudent или не работят някои U къде?

Здравейте Hossam,
IM работи като инженер в радиомрежи Alcatel Египет ..
желае да бъде в състояние да се справят с ф отново .. благодаря много за Ур помогне ..

моля ви, имам нужда от помощ материал на ръба .....Виждам му е дадено тук, но аз не мога да го изтеглите ......I Dont са enogh точки .....Може ли някой да ми помогне орган ???????????????????????

Здравейте Karn

Моля, прикачения файл е изтрит "" з п **: / / rapidshare.de/files/14420536/Wiley_-_GPRS.in.Practice.A.Companion.to.the.Specifications.Nov.2004.ISBN0470095075.pdf. HTMLможе да ви е пратил до мен книгата на имейл alairoir (до) yahoo.fr

благодарности

Аз правя GPRS PROJECT.Моля, помогнете ми чрез предлагане на хубава книга за GPRS.

В по-долу линк е не работи.Plese А СЛЕД ТОЗИ книгата отново.

rapidshare.de/files/14420536/Wiley_-_GPRS.in.Practice.A.Companion.to.the.Specifications.Nov.2004.ISBN0470095075.pdf.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back