GDSII файлове

P

pd_vlsi

Guest
Здравейте!

Как да сме отворени всички GDSII файлове ... можем да го прочете ....?

Ако отговорът е да, как?

Благодаря!

Тогава как една чете GDSII файлове?

Здрасти

Защо искате да прочетете на GDS файлове?

Като цяло GDS-II файл съдържа координира информация в определен формат, който може да се използва при подготовката маска.Ние се нуждаят от различни [около 18 msks] за типичното CMOS.GDS-II файлове са дадени като ресурс за Е-Beam маскиране машини.Тези файлове не могат да се чете, тъй като те са не чете формат.GDS файлове са основно за Fab цел.

Всичко най-хубаво.

Udaikumar.

Здравейте pd_VLSi

Аз не съм сигурен дали това е Уот отговор Ур търсят ..GDSII е файл, който всъщност е среда да бъде изпратен за fabricatin, който е разположението информация ..Предполагам, че Ур искат да знаят точно в досието е. ..Най-добрият начин е да се opne на GDS файл в някоя от оформлението инструменти ..Мисля, че можете да гледате на Уот на файла е / /
моля да ме уведомите, ако не съм прав ..
Suresh

Въпреки, че наистина не искате да прочетете GDSII файлове, но ако искате да видите на графични продукцията на GDSII, както и в полигони и на техните места, можете да използвате инструмент, който върви с името "qckvu" от творби.
Следвайте връзката и да знаят повече.
http://www.artwork.com/gdsii/qckvu/datsheet.htm

- cmos_dude

Налице е софтуер, наречен GDS зрителя можете да гледате GDS Ур файл, използвайки това.

Благодарности

С уважение
Шанкар

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back