GDS пълна форма

V

vbhupendra

Guest
GDS е акроним за какво?Геометрична на потока от данни или иначе.

благодарности

пич, търсене на всички Ур акроними тук:

http://www.acronymfinder.com/af-query.asp?p=dict&String=exact&Acronym=GDS

пич, търсене на всички Ур акроними тук:

з п **: / / www.acronymfinder.com/af-query.asp?p=dict&String=exact&Acronym=GDS

Тази връзка не съдържа GDS IM, които търсите?

всъщност неговата GDSII maens "Геометрични данни Bace за обмен на информация"

Здрасти
Това е Siva
Според моите познания GDSII е Геометрична на потока от данни на ООН Кой е четим формиат, но повечето от въздушно пространство любимци.

Благодаря & Поглед
P.sivakumar

Някои го наричат продавачите инструмент "Графичен дизайн система" ...
Въпреки че "Геометрична на потока от данни" определение се отнася също и около ..

Здравейте .............
Това е Геометрична на потока от данни и II в GDSII не е обмен на информация и надежда.
Трябва да е необходимо да се чете като GDS'2 ".
Има GDSII, GDSIII, GDSIV формати в индустрията.

Jagdeesh

GDSII maens "Геометрични база данни стандарт за обмен на информация" и се използва широко и приета от повечето от леярни.

GDSII
GDSII е термин, често използван в общ смисъл, да се позова на данни в графичен формат за обмен на данни.В общи смисъл, GDSII често се използва дори и ако източник на данни формат е GDSIV или друг графичен формат.В строгия смисъл на думата, GDSII е конкретни данни формат и търговска марка, разработена от Calma / GE и предполага използването на Calma графична система.Терминът "поток формат" е стандартният формат за изход GDSII (или по-формат) данни за Calma, използвани в системите за обмен на данни и по-точно описва формата на данните в реално използвани възли.Поток формат е шестнадесетичен описанието в променлива дължина на записа се използва за описание графични данни.
.

Формати на данните, приети от AMI Semiconductor включва GDSII, GDSIII, GDSIV, CIF, и MEBES.В момента повечето трансфер на данни се извършва по електронен път чрез FTP AMIS, но също така приема физически въвеждане на 4 мм лента, 8 мм лента и 3 1 / 2 цол увиснал медии, както и графичните файлове с данни, свързани с имейл.

AMIS доставки GDSIV на потока от данни формат за клетъчни графично представяне на данниИзточник: AMI Semiconductor
Added след 3 минути:GDSII
Термин често се използва в общ смисъл, да се позова на IC или графично оформление ПХБ за обмен на данни в формат.В общи смисъл, терминът GDSII често се използва дори и ако източник на данни формат е GDSIV или друг графичен формат.В строгия смисъл на думата, GDSII е специфични данни за формата и търговска марка, разработена от Calma / GE и е свързана с използването на Calma графична система.Форматът план поток е стандартен формат за изход GDSII или късно формат на данните за Calma, използвани в системите за обмен на данни, и по-точно описва формата на данните в реално използвани възли.Поток формат е шестнадесетичен описанието в записи с променлива дължина, която се използва за описание на графични данни.източник: eda.org
Added след 4 часа 41 минути:Едно нещо относно GDSII е, че аз не съм се опитват да твърдят, че GDSII е точно така, аз имам interpreted.But определено има много различни intrpretation за GDSII.Even за пълна форма на GDS има различни тълкувания.

Каквото и разбрах, е това, което съм дал.

Здравейте приятели,

оформлението правим не е в графична форма следователно не може да се нарича с това наименование.

оформлението е винаги interms на геометрията или полигони.така че аз вярвам, че е geomertic на потока от данни.

благодарности,
Кришна

Това е съкращение от геометрична структура от данни

не omsi,

GDSII е "Геометрични база данни стандарт за обмен на информация".Неговата изходния файл на структурата, която ще бъде изпратена на маска къща за маска подготовка.

Vijay

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back