FT232MB и PL2303

G

Guest

Guest
здрасти

В онези дни аз съм на работа USB базирани и мощност снимка програмист въпросът ми е, че е чип, че и двете са едно и също могат да работят на същия водач или аз се различават изисква драйвер за pl2303 чип, като thse чип са на разположение в моята страна, ако те не са същото после да си купя FT232MB

Разбира се всеки чип има свой водач.Те не са взаимозаменяеми.Аз не знам дали чипа Prolific е ОК като аз дори не могат да получат проби в моята страна.Но аз изпитан чип FTDI за търговски проект и той е наистина добро.Няма проблем със сериен Plug'n'Play, бързо и някои допълнителни функции тунинг ....Не мога да го препоръчвам, но е малко по-скъпо.Мик

Не, водачите са complely различни.IMHO, на FTDI шофьори са по-лесни за употреба, можете да влезете в чип или с виртуални комитет пристанище, или с директно шофьори, който ви позволява да осъществите достъп до чип използва DLL.Можете също така да използвате FTDI в bitbang режим, това ви позволява да контролирате всеки щифт самостоятелно, като вход или изход.

/ pisoiu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back