FPGA начинаещи

Z

zubair_fast

Guest
Здравейте всички!
Аз съм нов за FPGA и за този портал.Аз съм изправена проблеми при вземането на приноса експанзия конектор (40-пинов експанзия за I / O) на Spartan 2Д, D2FT (XC2S300) борда.всеки орган може да ми помогне???

Да разбера какъв е проблемът, че са изправени пред ..
-VJ

Здрасти,

Просто трябва да създадете файл за ucf вашия съвет и това ес уважение,

Кари

отколкото за отговор!

Бях изпълнение някои примери (броячи и т.н.) на FPGA.в един пример, аз бях пламнал светодиоди (в някои последователност) чрез порт A1,
както и поредица от нажежен светодиоди промяна, както и натиснете "натиснете бутона" (който се използва като вход тук) и бях успех в това.

Сега искам да взема информация от някой външен източник чрез един от колчета от пристанището А1 и не от натиснете бутона, за да промените блеснали Последователността на светодиоди.

Аз съм 3.3Volts предоставяне на входа, но когато се прилага входа, всички светодиоди показват висок импеданс състояние!Аз опитах тази по:
1.като принос от захранването и
2.чрез поставяне на колчета на А1 пристанище continiously високо, и като го върна в предвид приноса за закрепване на А1 експанзия пристанище, което аз имам, споменати инча ucf файл.Добавен след 6 минути:в точка # 2 по-горе, аз свързан постоянно задвижване изход за закрепване и чрез въвеждане на ПИН джъмпърен жица.

ръководени е ПИН номер - А1,
натиснете бутона ПИН номера?
и външен източник на въвеждане на ПИН номер --

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back