FPGA за PCI порт и връх или най-късно FPGAs

G

Guest

Guest
Аслам-о-Alekum към всяко тяло Искам да знам за Xilinx FPGA, че да свърже пристанището ПКИ. Трябва всички подробности за това е цената и връзките на сайтове, където мога да проверите това е цената и модел информация

благодаря
----- Hafiz

Здрасти

Xilinx няма никакви конкретни РРОА за ползване на ПКИ.

РРОА са обичайни програмируеми устройства.Xilinx продажбите PCI, свързани с интелектуалната собственост, която е оптимизирана и съвместими за Xilinx РРОА.

Thnak ви Vishwa за Ур отговор, но аз мисля, че има някои Xilinx FPGA, че може да се свърже пристанище PCI ако U Wana проверите така че, моля посетете този линк
http://www.hitechglobal.com/Boards/V2ProPCIExpress.htm
но имам нужда от точна информация за цената и модел
така че, моля, ако някой може да ми помогне

Здрасти

Все пак това, което казвам е прав.PCI специфични ПР е на разположение от Xilinx, а не на FPGA.

Можете да даде линк за тези РРОА.Можете да го проверите внимателно.Това е еволюция на борда на Vertex FPGA, натоварени с основните ПР на ПКИ.

Салам Vishwa
благодаря
Аз не знам много за това .... действително има студент по компютърно инженерство и изучаването на предмет на VLSI и аз имам една задача, за да разберете някои FPGA, които са били проект за свързване с пристанище PCI, така че защо IM търсене за нея. ..... но до ак не мога да намеря pertcular сайт, който ще ми предостави информация за това ...

Xilinx FPGA, ако не е availible тогава всяка марка, която е avaible ще глоба

Отидете на сайта Xilinx и погледнете техните PCI основните ПР.Фактът, лист за това ядро ще ви кажа на устройствата, които се поддържат.

Имате ли нужда от подкрепа автобус капитана или просто подкрепа цел?
Също така, са объркващи ти PCI и PCI Express?Те не са същите.Има 32-Bit PCI 33MHz в, 32-Bit PCI на 66 MHz, 64-Bit PCI 33MHz в, 64-Bit PCI на 66MHz, PCI-X на 33MHz, 66MHz, 100MHz, 133MHz, PCI Express и в 1-лента , 4-пистов, 8-лента.

Алтера "също подкрепя PCI, така че да направи същото в техния уеб сайт.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back